Targutay Sabancı
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 11.108
- 7.872
- 1.898
NiyeBu Adam Sandler büyük adam harbyden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NiyeBu Adam Sandler büyük adam harbyden
Alt yapıdan çıksa taşa tutulmuştu şimdiye Berat bunun X5 oynadı kısa sürelerde şimdi Eroksporda mi ne oynuyor neden acaba he çok iyiyse orda oynasin denilebilir ama sonuçta çevresi ve imkanlar belki başka yere getirirdik illa bir challenge de ispatlamak zorunda olma fikrinin doğruluğu tartışılırbu zaniolo denen heriften hicbir sey olmaz
topu ayagina alacagi zaman ezecegini anliyorsun
acil gitmeli bu herif
Dün bizim 2. Golde Osi ofsayt ise iptal olması gerekmez mi yav hiç konuşan görmedim ama biz yesek iptal olsun isterdim kural ne acaba sonuçta ofsayttaki adama top gitmesin diye mudahele ediyor oyuncu o oyuncu olmasa birakacak muhtemelen
Kurala hakim degilim ama bu tarz pozisyonlar ofsayt olacaksa top oynanmasin o zaman alakasi felan yok ofsaytla o kadar da degil hocam.Dün bizim 2. Golde Osi ofsayt ise iptal olması gerekmez mi yav hiç konuşan görmedim ama biz yesek iptal olsun isterdim kural ne acaba sonuçta ofsayttaki adama top gitmesin diye mudahele ediyor oyuncu o oyuncu olmasa birakacak muhtemelen
Ne oldu reis?Bu Adam Sandler büyük adam harbyden
Adam hareketlenmiyor bile aktif degil yani duruyor sadece orada ofsayt olsa bile Gol o pozisyon.Dün bizim 2. Golde Osi ofsayt ise iptal olması gerekmez mi yav hiç konuşan görmedim ama biz yesek iptal olsun isterdim kural ne acaba sonuçta ofsayttaki adama top gitmesin diye mudahele ediyor oyuncu o oyuncu olmasa birakacak muhtemelen
Nasıl hareketlenmiyor yav adam kendi kalesine atarken osi de bildiğin topa vuracak gibi ivmelenip gelme ihtimaline karşın vuruş hareketini bile yapıyor top olmasa bileAdam hareketlenmiyor bile aktif degil yani duruyor sadece orada ofsayt olsa bile Gol o pozisyon.
Az olmaz mi25 milyon bonservis 8 milyon euro maaş verelim Ederson a
Az olmaz mi