Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.333
- 6.259
- 1.048
denememiz gereken 10 no
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anadolu deplasman maçlarında da o ortasaha savunmada zaafiyet verir. Torreira,sara ikilisi ancak içsaha zayıf anadolu takımlarına karşı savunmada fazla zaafiyet oluşturmaz. Sara yumuşak oyun kurucu, kesicilik ve fiziki çarpışma olayında fazla yok ortasahanın bütün defansif yükü sadece torreira'ya biniyor öylezor maçlarda tabikide çift sert orta sahayla çıkmak mantıklı hatta ben şahsen ilkay dan ziyade bissouma istiyorum Avrupa maçlarında 3 tane sağlam adamla rakibi orta sahada tutup kontradan gol arayabiliriz ligde derbiler hariç çokta kimin oynadığının önemi yok yürüye yürüye yeniyoruz kadro ligin çok üstünde kaliteli Şuan
En son ederson icin 2 milyon arttirim istendigini yazdıcago yu takip eden varmı gecen sene verdigi habrler cıkıyordu genelde,bu sene ne paylasıyor gören yok galiba
25 isterlerse biz :25 falan istenmez yav bu arada fabrizio ustunden hıyarlık yapiyorlar baska birsey degil.
jamie foxx daha beyaz kadınlarla işim olmaz , siyahlar beni kurtardı diyip beyaz kadınlarla dolu bir arabada yakalanmış heis hollywood çalkalanıyor son dk olarakBu Adam Sandler büyük adam harbyden
Biz alalım. Biz o adamla donla atlet gibi uyumlu oluruzCity o vakit almayacak Donna'yı.
25 isterlerse biz :
Kubiolo napıyon ya