Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu zaniolo denen heriften hicbir sey olmaz

topu ayagina alacagi zaman ezecegini anliyorsun

acil gitmeli bu herif
Alt yapıdan çıksa taşa tutulmuştu şimdiye Berat bunun X5 oynadı kısa sürelerde şimdi Eroksporda mi ne oynuyor neden acaba he çok iyiyse orda oynasin denilebilir ama sonuçta çevresi ve imkanlar belki başka yere getirirdik illa bir challenge de ispatlamak zorunda olma fikrinin doğruluğu tartışılır

Dün bizim 2. Golde Osi ofsayt ise iptal olması gerekmez mi yav hiç konuşan görmedim ama biz yesek iptal olsun isterdim kural ne acaba sonuçta ofsayttaki adama top gitmesin diye mudahele ediyor oyuncu o oyuncu olmasa birakacak muhtemelen

Ofsayt yokmus ayrica ofsayt olsa da gol gecirliymis trioda oyle dediler

Dün bizim 2. Golde Osi ofsayt ise iptal olması gerekmez mi yav hiç konuşan görmedim ama biz yesek iptal olsun isterdim kural ne acaba sonuçta ofsayttaki adama top gitmesin diye mudahele ediyor oyuncu o oyuncu olmasa birakacak muhtemelen
Kurala hakim degilim ama bu tarz pozisyonlar ofsayt olacaksa top oynanmasin o zaman alakasi felan yok ofsaytla o kadar da degil hocam.

CUesta nelsson nezaman gidecek kardesim? Hy ⏳️ attigindan beri yaprak kimildamiyor

Adam hareketlenmiyor bile aktif degil yani duruyor sadece orada ofsayt olsa bile Gol o pozisyon.

Günayla devam edip kalan parayi stoper sag bek orta sahaya gömme fikrine sicagim bu saatten sonra kazik yemeden kaleci alamayiz.En azindan diger yerlere biraz daha bütce kalir belki.

Adam hareketlenmiyor bile aktif degil yani duruyor sadece orada ofsayt olsa bile Gol o pozisyon.
Nasıl hareketlenmiyor yav adam kendi kalesine atarken osi de bildiğin topa vuracak gibi ivmelenip gelme ihtimaline karşın vuruş hareketini bile yapıyor top olmasa bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt