Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu forum hiç akmıyor, ilerlemiyor, hiç mi takırtı yok, gördüğüm en hareketiz dönem. Osim açıklandığında bile 20-30 sayfa anca aktı, bi sıkıntı var, çözüm yok galiba

Yazdigina pek bi yorum yapmadim ama osimhen torreira'nin icardiye attigi pasa bozuldu demen hic uymuyor, cünkü osimhen baya vaya ofsayttaydi. Onu belirtmek istedim.
Osimhen in beden dili hoşuma gitmedi maç sonu. Fikir yürüttüm, kendine kızmış da olabilir. Genel anlamda Osimhen ve Icardi ikisi de oynamak istiyor. Bu süreci yönetmek zor bilhassa Avrupa da, hocanın Allah yardımcısı olsun. Yoksa Osi ofsayt mıydı vs kısmında değilim.

Osimhen in beden dili hoşuma gitmedi maç sonu. Fikir yürüttüm, kendine kızmış da olabilir. Genel anlamda Osimhen ve Icardi ikisi de oynamak istiyor. Bu süreci yönetmek zor bilhassa Avrupa da, hocanın Allah yardımcısı olsun. Yoksa Osi ofsayt mıydı vs kısmında değilim.
Hoca'nin isi zor evet.

Bu arada pep bernardoyu bırakır İlkay ı bırakmaz bugün ilk 11 oynaması bekleniyor muhtemel kadroda. İlkay işi çok zor

Sadece bir kaleci ve ilkay alınsa bile yeter mevcut kadrodan fazlasıyla memnunum
giphy.gif

Cuesta bu gün antrenmandaydı sanki umarım satışında bir sorun olmaz ve satarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt