Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferdeki durgunluğu böyle izliyoruz :

10382 (20).webp

Bu arada lemina bambaşka bir adam ama

Torreira lemina İlkay üçlüsünden

Sara İlkay toreeira üçlüsü daha etkili olur bence 3 lü oynayacaksak lemina stopere çekilebilir

Bu arada lemina bambaşka bir adam ama

Torreira lemina İlkay üçlüsünden

Sara İlkay toreeira üçlüsü daha etkili olur bence 3 lü oynayacaksak lemina stopere çekilebilir
Lemina'yı ordan çekersen bol bol gol yemeye merhaba de. Dünkü maç özelinde dediğin 3 lü belki daha çok iş yapardı lakin toplamda o 3 lü çok gol yer. Nerden biliyorsun dersen torreira sara ikilisi ile oynadığımız dönemde iyi futbol oynadığımızda bile çok pozisyon verdik çok gol yedik. 6 numarada torreira yanında kesicilik özelliği olan biri şart bence

Dün birisi BAY giderse Semeyno yazmıştı adam Liverpool'a 2 gol attı.
Bu arada dakika 30 gibi Liverpool taraftarının biri Semeyno'ya ırkçı söz söylemişti sonra maç 2 dakika filan durdu.

Bence de ama Berkan filan boşuna kalmıyor. Onu yedek bırakmak kolay. Oysa Bissouma yerine u23 biri alinsa yedeklik sorun olmaz
Böyle şeyleri düşünüyorsa Avrupa'da basari gelmez. Herkesi oynatirsin 11 de oynatirsin yedekten sokarsın. O 23 lukte berkan gibi yama olacaksa berkan kalsın daha iyi. Oynayabilecek potansiyelli oyuncu lazim. Yani transfer yapmak için transfer yapmayalim

Lemina'yı ordan çekersen bol bol gol yemeye merhaba de. Dünkü maç özelinde dediğin 3 lü belki daha çok iş yaprdı lakin toplamda o 3 lü çok gol yer. Nerden biliyorsun dersen torreira sara ikilisi ile oynadığımız dönemde iyi futbol oynadığımızda bile çok pozisyın verdik çok gol yedik. 6 numarada torreira yanında kesicilik özelliği olan biri şart bence
Sarayla İlkay şundan dolayı düşündüm pas trafiğini güzel kurarlar bizim orta sahada bir tek oyun aklı olan sara var toreira ve lemina daha savaşçı ama al ver oyuncular mesela melo Selçuk dönemi gibi sağlam pas alışverişleri dönmüyor orta sahada bizim sürekli al ver yapıyorlar

Dün izlediğim takım transfere heves bırakmadı ki abi sağ bek kaleci sol stoper vs deniliyor da dün takımın en iyi yerleri burası idi ama oyun namına hiçbir şey yoktu başka sorunlar ve çözümler gerekli ama ne tabii ki ben bilmiyorum da Gümrük bile bu kadar açık buluyorsa yine aynı şeyleri görmemiz çok olası geldi umarım dün denk gelmiş bir maçtır sadece

Lemina çok iyi bi yedek olacak hepsi bu

Derbilerde yine oynar

Cl dönüşü yine oynar

Mide bulantisina ne iyi gelir üstad
Nane limon.

Migrostan taze nane ve ince kabuklu limon alıyorsun.
Naneleri güzelce yıkıyor ve 5-6 yaprağı çaydanlığa koyuyorsun, üzerine full su dolduruyorsun. 1 tam limonu içine sıkıyor yarım olanı da yatay dilimler haline kesip bırakıyorsun. (Kabuksuz) İçine 1.5 tatlı kaşığı toz şeker koyuyoruz ki acılığı olmasın. Karıştırıp 15 dakika demliyoruz ve şuan benim yaptığım gibi afiyetle içiyoruz.

Ben ederson harici biri orta saha olmak üzere en az 3 transfer geleceğini düşünüyorum edersonla dört her sene böyle oluyor çünkü

Dün izlediğim takım transfere heves bırakmadı ki abi sağ bek kaleci sol stoper vs deniliyor da dün takımın en iyi yerleri burası idi ama oyun namına hiçbir şey yoktu başka sorunlar ve çözümler gerekli ama ne tabii ki ben bilmiyorum da Gümrük bile bu kadar açık buluyorsa yine aynı şeyleri görmemiz çok olası geldi umarım dün denk gelmiş bir maçtır sadece
Fatih terim tek çare hocam

Sorun şu ki keramoş abi izin verse bile tarih vermeye hevesim yok

Sarayla İlkay şundan dolayı düşündüm pas trafiğini güzel kurarlar bizim orta sahada bir tek oyun aklı olan sara var toreira ve lemina daha savaşçı ama al ver oyuncular mesela melo Selçuk dönemi gibi sağlam pas alışverişleri dönmüyor orta sahada bizim sürekli al ver yapıyorlar
Tamam dünkü rakibe karşı dediğin olabilir ama lemina'nın 6 numaraya monte edildiği fb kupa maçından önceki maçlarımızda kaç gol yediğimize aç bak, defans deliş deşik oldu kamyonla gol yedik sara torreira mertens 3 lüsü ile. Avrupa maçları ve zorlu rakiplere karşı lemina tarzı kesici bir 6 numara koymazsak yine aynısı olacak bunu tahmin etmek zor değil

Lemina yine eldeki en iyi orta saha , yükleme yapıldı kampta fiziksel olarak diri ve güçlü bir oyuncu o yüzden fiziksel toparlaması eylül'ü bulur gayet normal.Kariyerinde en fazla 5 kere stoper oynamıştır hepsinde de kötüydü 3lüde stoper falan olmaz yani.Bizde en genç zamanında bile oynadı orada , iyi değildi.

cago yu takip eden varmı gecen sene verdigi habrler cıkıyordu genelde,bu sene ne paylasıyor gören yok galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt