Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.158
- 48.682
- 4.843
özledik bee
Genis kadro dedigi fatih hocamin buz dolabi uzerinde oturacak demektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
özledik bee
avrupada okan hocamla da şubatı göremeyeceğizOkan yerine FT gelecek ama ligde 3.olcaz Avrupa'da Şubat'ı goremicez kabul mü
Bu kadroyla Fatih hocam show yapar..Okan yerine FT gelecek ama ligde 3.olcaz Avrupa'da Şubat'ı goremicez kabul mü
GS düşmanıavrupada okan hocamla da şubatı göremeyeceğiz
Helal ulanavrupada okan hocamla da şubatı göremeyeceğiz
GorcezBu kadroyla Fatih hocam show yapar..
Bu ne knk. Rezil bir sezon gecirmisizOkan yerine FT gelecek ama ligde 3.olcaz Avrupa'da Şubat'ı goremicez kabul mü
Murat Durmaz gsyi mi yoksa ftyi mi seviyor sorusuydu cevabı öğrendikBu ne knk. Rezil bir sezon gecirmisiz![]()
Sen de Gs'yi küçük beni büyük yazmışsınMurat Durmaz gsyi mi yoksa ftyi mi seviyor sorusuydu cevabı öğrendik
Maalesefsen de beni çok seviyosun heaaaaa
Çiçeğim sevgimiz karşılıklı.İskenderun'a ne zaman gelirsin?Maalesef
standart bir ft sezonu olacak yaniOkan yerine FT gelecek ama ligde 3.olcaz Avrupa'da Şubat'ı goremicez kabul mü
Selçuk inanın hocalık kariyeri.
Kocaelispor Kocaelispor Teknik Direktör 25/26 (1 Tem 2025) - 1 0.00
Gaziantep FK Gaziantep FK Teknik Direktör 23/24 (8 Mar 2024) 24/25 (10 May 2025) 48 1.40
Kasımpaşa Kasımpaşa Teknik Direktör 22/23 (22 Kas 2022) 22/23 (18 Mar 2023) 13 0.85
Galatasaray SK Galatasaray Yardımcı Antrenör 20/21 (1 Eyl 2020) 21/22 (10 Oca 2022) - 0.00 Yardımcı Antrenör yanında: Fatih Terim (79 maç)
2 sene yardımcılık yaptı bizde bu bir.
Ayrıca gomiş bile gittiği yerden katkı sağlamaya devam ettiği yerde,
melonun bile sürekli oyuncu önerdiği yerde 12 sene ekmeğimizi yemiş adam verin şu oyuncunuzu yetiştireyim yada şu oyuncuyu alın diye brifing vermez mi?
Galatasaraylı selçuk demesinler diye de bizim oyunculara ısrarla oynattığı sert sakatlamalı futbolu da unutmuş değilim. Çok sevgili fenerine karşı pamuk gibi davranıyordu.
Hea?Çocuk musun Ahmet
Buradakiler tam tersini söylüyorben diyorum tanıyorum kendisini