Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun elendi gibi bir şey, şansız olmuş. Oradan gelecek puanlar ülke puanına iyi geliyordu.

Samos demis bu sekilde belli ki direk apoyu 2. Plana atmak istemiyor .. Stoper elzem bir mevkii umarim kolpaliyordur..
Ayrica bu kadar takilmayin her takim sol ayakli stoper mi oynatiyor ?
Yav zaten bu adam abdulkerimi kesmez. Seneye Dünya kupası var. Bu sacna önde basmayla oynarsa yine hüsran olacak. Olan GS a olur.

mantığım yönetimin yerde yere vurulmasını söylüyor ama osimhenle sanenin geldiği transfer dönemi bunu yapmaya yüreğim el vermiyor

Uğurcan’ı süper lig için isterim ama Zaniolo takasına da evet denmez. Kafa kafaya takasa bile evet demem ben şahsen.
Zanioloyu süper ligden bir takıma vermem çok fazla gömülüyor bu çocuk potansiyeli halen çok yüksek dönüp dolaşıp rakiplerimize düşerse başımıza sıkıntı olabilir o yüzden süper lig dışına gitmeli mutlaka

İlgileniyor...
O olmazsa x'e yönelecek...
vs.

gibi haberler çoğaldı. Mal mısınız oğlum siz sezon başlamış ŞL listesine 18 gün kalmış, ne ilgilenmesi ne yönelmesi? Haziran başındayız sanki, rahatlığa bak.

Zanioloyu süper ligden bir takıma vermem çok fazla gömülüyor bu çocuk potansiyeli halen çok yüksek dönüp dolaşıp rakiplerimize düşerse başımıza sıkıntı olabilir o yüzden süper lig dışına gitmeli mutlaka
Zaniolo ilk geldiğinde çok sevinen ve bundan sonra da başarılı olmasını isteyen biri olarak , benim o konuda umudum yok maalesef
O kadar farklı takıma gitti ama kendini gösteremedi , bizde de döndükten sonra oynadığı maçlarda hiç ışık vermedi . Ayrıca doğru düzgün talibi bile yok . O yüzden farklı bir takımı transfer olsa bile bir kaybımız olacağını sanmıyorum . Keşke yanılsaydım ama görünen o maalesef

Zaniolo ilk geldiğinde çok sevinen ve bundan sonra da başarılı olmasını isteyen biri olarak , benim o konuda umudum yok maalesef
O kadar farklı takıma gitti ama kendini gösteremedi , bizde de döndükten sonra oynadığı maçlarda hiç ışık vermedi . Ayrıca doğru düzgün talibi bile yok . O yüzden farklı bir takımı transfer olsa bile bir kaybımız olacağını sanmıyorum . Keşke yanılsaydım ama görünen o maalesef
Süper lig çok çöp bir lig hocam bizim ligden bi yere yara giderse ordan rakiplere giderse başımıza bela olur süper ligin bugu resmen

ya ugurcan gayet yeterli, hem yetenekten hemde sempatik tecrübeli kaleci. erenin önünü nasil star olma yolunda yolunu actilarsa ugurcan icinde yaparlar. 10-15m ugurcana verilir.
10 15 verdin diyelim uğurcana trabzonun süzme gerizekali olması lazım kaptanıni transfer döneminin bitmesine 15 gün kala göndermek için

Uğurcan için Hayri ağabeyimin değerlendirmesini beklemekteyim ona göre saf alacağım

Barış gonderilip zaniolo kalırsa böyle sezonun içine tukireyim

bu defansla CL de elek oluruz hele okan burukun oyun anlayisi ile en kötü takim bile en kötü ihtimal bir iki tane atar

Barış falan gönderilmez.

Boey (kiralık + satın alma)
İlkay (bonservissiz)
Basına düşmeyen genç kaleci (ucuz yollu)

Singo falan videolarda bile iyi durmuyor hoca neyine ısrar ediyor anlamadım. Bence taraftarı oyalayıp arkada başka planlar olabilir.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt