- 12 Haziran 2015
- 36.373
- 32.026
- 2.693
Samsun elendi gibi bir şey, şansız olmuş. Oradan gelecek puanlar ülke puanına iyi geliyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav zaten bu adam abdulkerimi kesmez. Seneye Dünya kupası var. Bu sacna önde basmayla oynarsa yine hüsran olacak. Olan GS a olur.Samos demis bu sekilde belli ki direk apoyu 2. Plana atmak istemiyor .. Stoper elzem bir mevkii umarim kolpaliyordur..
Ayrica bu kadar takilmayin her takim sol ayakli stoper mi oynatiyor ?
Niye elendi müzik hocamSamsun elendi gibi bir şey, şansız olmuş. Oradan gelecek puanlar ülke puanına iyi geliyordu.
Panayı elemeleri sürpriz olur şahsenNiye elendi müzik hocam
Sen samsunu taniyammissin.Panayı elemeleri sürpriz olur şahsen
Zanioloyu süper ligden bir takıma vermem çok fazla gömülüyor bu çocuk potansiyeli halen çok yüksek dönüp dolaşıp rakiplerimize düşerse başımıza sıkıntı olabilir o yüzden süper lig dışına gitmeli mutlakaUğurcan’ı süper lig için isterim ama Zaniolo takasına da evet denmez. Kafa kafaya takasa bile evet demem ben şahsen.
Zaniolo ilk geldiğinde çok sevinen ve bundan sonra da başarılı olmasını isteyen biri olarak , benim o konuda umudum yok maalesefZanioloyu süper ligden bir takıma vermem çok fazla gömülüyor bu çocuk potansiyeli halen çok yüksek dönüp dolaşıp rakiplerimize düşerse başımıza sıkıntı olabilir o yüzden süper lig dışına gitmeli mutlaka
Süper lig çok çöp bir lig hocam bizim ligden bi yere yara giderse ordan rakiplere giderse başımıza bela olur süper ligin bugu resmenZaniolo ilk geldiğinde çok sevinen ve bundan sonra da başarılı olmasını isteyen biri olarak , benim o konuda umudum yok maalesef
O kadar farklı takıma gitti ama kendini gösteremedi , bizde de döndükten sonra oynadığı maçlarda hiç ışık vermedi . Ayrıca doğru düzgün talibi bile yok . O yüzden farklı bir takımı transfer olsa bile bir kaybımız olacağını sanmıyorum . Keşke yanılsaydım ama görünen o maalesef
Ne abartıyonuz ya kalecimiz sağ bekimiz YOK orta saha daha önemli nasıl olabilirismi geçen mevkiler arasında bence ortasaha hepsinden önemli ,ucl maclarında yüzümüze vurulmaz umarım
10 15 verdin diyelim uğurcana trabzonun süzme gerizekali olması lazım kaptanıni transfer döneminin bitmesine 15 gün kala göndermek içinya ugurcan gayet yeterli, hem yetenekten hemde sempatik tecrübeli kaleci. erenin önünü nasil star olma yolunda yolunu actilarsa ugurcan icinde yaparlar. 10-15m ugurcana verilir.
Bencede kullanılabilir çok potansiyelli çocuk devre arasına kadar formayı alabilir apodanSamiyen stoper isi rafa kalkti demis.. Hoca Arda Unyaya guveniyor anlasilan hazirlik maclarindan beri her mac ilk firsatta sans vermesi hosuma gitti