- 12 Haziran 2015
- 32.770
- 25.625
- 2.533
Gardi'ye kaldık kalecide, muhtemel isim de Sommer. Ancak şunu neden atlıyoruz, İnter Sommer'i yollamaya razı mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lammens istiyor onlarda sanırım...Gardi'ye kaldık kalecide, muhtemel isim de Sommer. Ancak şunu neden atlıyoruz, İnter Sommer'i yollamaya razı mı?
Sanki adam boşta da bizi bekliyor gibi konusuyorlar ya tam sövmelik.inter ölücüsü bizi kucaga alip sıkın bakalim 6 7 bons derse napacaklar acabaGardi'ye kaldık kalecide, muhtemel isim de Sommer. Ancak şunu neden atlıyoruz, İnter Sommer'i yollamaya razı mı?
Her iki seçenek de benim aklıma çok yatmıyor açıkçası. Stoper için alınıyor desek Singo mu Davinson mu sol stoper oynayacak? Singo 'nun kariyeri zaten sağ çizgide başladı, Davinson 'un sol stoper oynadığı zaman da özelliklerini yarı yarıya kaybettiğini gördükBu Singo genelde stoper oynamis son sezon. Apo’yu sag ayakli stoper ile mi degistiriyoruz yoksa bunu sag beke mi cekiyoruz? Planlamayi anlayan var mi?
Nerde bir gerizekalı varsa onu alıyorlar öylr mi durduracaklar.Amaçları bizi durdurmak için yerlileri toplayıp yabancı sayısını azalttırmak muhtemelen
Sommere bonservis vermeyiz heralde18m euroya sommer mi?
20m euroya ederson mu?
bedavaya gunay mi?
ben gunay diyorum
kim min jae aradığımız sol bek mi olabilir?Singo 'ya göre Kim-Min Jae ve Boey ikilisini kiralık + opsiyon filan bir şekilde çözmek bana çok daha mantıklı geliyor açıkçası. Kim-Min Jae aradığımız sol bek olabilir Boey 'de atletizmini kaybetmemişse Okan Hoca'nın oyununa tüm dünyada en uygun 2-3 bek oyuncusundan biri
Bugün tarih itibariyle yangın yapmıyorum ancak haftaya da bir aksiyon olmazsa taraftar yönetime fena yüklenecektir. Haklı da.yaaaaa psg'den safanov'u 1 sene kirala geç işte yaaa. hem ekonomik bir çözüm olur, hem de safi+günay gayet yeterli bir rotasyon olur işte kale için.
sağ bek + stoper + orta saha hayvan gibi önemli şu an. şu bisoouma'yı kaçırmayın bak fb falan alırsa hiç hoş olmaz.
O haberi yapan kişinin haberi düşünür iken ki mental durumunu merak ediyorum açıkçası.Singo olmayınca Boey ve Min Jae gelecek kolpasına gerçekten inanan oluyor mu
Bu nasıl denklem lan