Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Singo genelde stoper oynamis son sezon. Apo’yu sag ayakli stoper ile mi degistiriyoruz yoksa bunu sag beke mi cekiyoruz? Planlamayi anlayan var mi?
Her iki seçenek de benim aklıma çok yatmıyor açıkçası. Stoper için alınıyor desek Singo mu Davinson mu sol stoper oynayacak? Singo 'nun kariyeri zaten sağ çizgide başladı, Davinson 'un sol stoper oynadığı zaman da özelliklerini yarı yarıya kaybettiğini gördük

Haydi Abdülkerim 'in sol stoperde devam edip Singo 'nun sağ bek için alındığını düşünüyorum orda da topla ilişkisiyle hücum katkısıyla aradığımız bek olacak mı soru işareti. ki zaten orta sahada Lemina & Torreira & Sara üçlüsüyle oynayan bir takımın sağ beki Singo olabilir mi? Çok kafama yatmıyor açıkçası

Amaçları bizi durdurmak için yerlileri toplayıp yabancı sayısını azalttırmak muhtemelen
Nerde bir gerizekalı varsa onu alıyorlar öylr mi durduracaklar.

Apo, eren, barış, kaan, yunus
sadece şu hattın gücü kadar güç toplayabilecekler mi?

Hepsi milli takımın as oyuncuları.
Hadi abarttık diyelim Barış, Yunus, Eren kalibresinde yerli oyuncuları yok.

Biz ek hamle olarak gider ilkay, hakan yaparız elimizi daha da güçlendiririz. Kendileri ne yapacak arda ile kenanı mı alacaklar.
Kendi bacaklarına sıkıyorlar. Doğru yabancı transferleriyle iyi bir takım olabilirler anca.
Kerem gibi götünden trip akan bir herifle güçlenmez güç kaybederler.
Bunun yerine doğru pr ile iyi bir yıldız indirmek dururken girdikleri iş tam ahmaklık.
Mourinho denen şabanla pr mı olur yav. :asd: :asd:

Bu hafta belki ama en kötü önümüzdeki hafta içi sıcak geçer gündem. Çok vakit kalmadı, öyle ya da böyle kaleci ve stoper/sağ bek işinizi çözmek zorundalar. Keyfi bir durum değil.

yaaaaa psg'den safanov'u 1 sene kirala geç işte yaaa. hem ekonomik bir çözüm olur, hem de safo+günay gayet yeterli bir rotasyon olur işte kale için.

sağ bek + stoper + orta saha hayvan gibi önemli şu an. şu bisoouma'yı kaçırmayın bak fb falan alırsa hiç hoş olmaz.

Singo 'ya göre Kim-Min Jae ve Boey ikilisini kiralık + opsiyon filan bir şekilde çözmek bana çok daha mantıklı geliyor açıkçası. Kim-Min Jae aradığımız sol bek olabilir Boey 'de atletizmini kaybetmemişse Okan Hoca'nın oyununa tüm dünyada en uygun 2-3 bek oyuncusundan biri

Singo 'ya göre Kim-Min Jae ve Boey ikilisini kiralık + opsiyon filan bir şekilde çözmek bana çok daha mantıklı geliyor açıkçası. Kim-Min Jae aradığımız sol bek olabilir Boey 'de atletizmini kaybetmemişse Okan Hoca'nın oyununa tüm dünyada en uygun 2-3 bek oyuncusundan biri
kim min jae aradığımız sol bek mi olabilir?

Hani bu gece 3 ayrılık açıklanacaktı? Alayı mı kolpasyon yav bu bizim muhabirlerin

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

yaaaaa psg'den safanov'u 1 sene kirala geç işte yaaa. hem ekonomik bir çözüm olur, hem de safi+günay gayet yeterli bir rotasyon olur işte kale için.

sağ bek + stoper + orta saha hayvan gibi önemli şu an. şu bisoouma'yı kaçırmayın bak fb falan alırsa hiç hoş olmaz.
Bugün tarih itibariyle yangın yapmıyorum ancak haftaya da bir aksiyon olmazsa taraftar yönetime fena yüklenecektir. Haklı da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt