Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o değil de geçen sene doue ve pavlovic’i alabilmiş olsak şu an çok rahattık, ee yine oklar yine tek kişiye gidiyor.

ulan bıyık
doue'yi neyse de pavlovic'i alma ihtimalimizin %0ın altıydı direkt , onu ben mesela o zaman burda da yazmıştım.Biz isterken oynamaya başlamıştı ve buralara gelmek istemiyordu üstüne gittik yine komik paralar teklif ettik bonservis olarak , milan oynatıyorken.Bu yaptığımız iş bilmezlikler , alamayacağımız oyunculara verdiğimiz teklifler falan hiç değişen bir şey yok aynısı devam.O iş bilmezlik sonucu Cuesta gelmişti bakalım bu sefer Singo,Costa falan yerine hangi Cuestaları alacağız.Bunlara alamayacağımız oyunculara gitme akıllarını falan kim veriyor ben bilmiyorum artık biri sabote mi ediyor ne oluyor

Akanji konusunda da 1 yıl kiralanmasına ben okayim çünkü savunmada her yeri yedekler yeri gelir Lemina bölgesinde de oynar sana bir alan açar yani.

Çoklu çözüme en uygun profil o ya da Niles gibi ortalama ama çok yönlü bir adam alacaksın idare edecek o da.

Akanji konusunda da 1 yıl kiralanmasına ben okayim çünkü savunmada her yeri yedekler yeri gelir Lemina bölgesinde de oynar sana bir alan açar yani.

Çoklu çözüme en uygun profil o ya da Niles gibi ortalama ama çok yönlü bir adam alacaksın idare edecek o da.
Kiralık mı istiyoruz?

Soru: "Benfica'ya 9 maçta sadece 1 kez kaybettiniz. Benfica'ya karşı psikolojik üstünlük sağlayabileceğinizi düşünüyor musunuz?"

Jose Mourinho: "Benfica'ya karşı daima kazanıyordum çünkü çok iyi takımlarda çalışıyordum. O dönemlerdeki takımlarla şu anı karşılaştıramıyorum. Benfica çok güçlü bir takım."

Herif bütün satır aralarında fb'nin küçük ve görece kötü yönetilen bir kulüp olduğunun altını çiziyor. Ben iyiyim ama malzeme kötüyse elimden ne gelire getiriyor işi. Tazminat alacaksın korkma..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Son düzenleme:
Belki elestirenler olacak ama haluk yürekli’nin dedigi dogru

Alinacak savunma oyuncusunun maasi sanchez den az olmasi lazim

Orta saha icin de aynisi gecerli onun maasi da torreira dan az olmali

Rotasyon da kullanilacak oyunculara dört senelik sözlesme ve yüksek maas vermek yanlis bir planlama olur
Gelecek topcular davinson ve toreyradan daha yuksek profil ise bi hakliligi kalmiyor yureklinin

Bissouma şartları tahmini aşağıdaki gibidir

Bonservis: €8m + €2m kolay bonus + €2m zor bonus
Maaş: €3.35m garanti ücret + €600k bonus

Zaniolo güzel bir paraya satılabilir, yerine uygun bir şekilde 2002+ kontenjanından biri alınabilirse Bissouma işinde tetiği çekeriz bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt