Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

images

images
@Okan Mason Hincal Uluc'u yegeni miymis?

Gerginliğe itti beni resmen. Hiç izlememiştim izleyince kesin almalıyız dedim. Fener alırsa da büyük katkı verir
Bayağı sağlam adam abi. Hani Lemina'yla Tor'un etkisinin bir benzerini verebilecek bir adam arıyorsak bu adam o.

Öyle defansif bir adam da değil bu arada. Öyle bir algı var ama sağlam top tekniği var adamda ve adam eksiltebiliyor, rakip ceza sahasında tehlike yaratabiliyor.

adminim dursun özbek gibi konuştun ha.bu heriflerin söylediklerine pek inanmıyorum ama senin dediğin gibi olsun
bonservis verdiklerimizi de 6 ay sonra ıskartaya çıkarıyoruz onu ne yapacağız.kalmış şurada 14 gün gerçekten bize uyacak oyuncuları alabilecek miyiz?
kiralık dememin sebebi memnun kalmazsak en azından sene sonu kurtulmuş oluruz.yoksa kalan sürede yeni cuesta,franky gibi fecaatlar yaşamamız muhtemel
Frankowski, Cuesta, aldigimiz paralara sattik gibi sayilir yani ticaretten anlayan yonetici almayi da satmayi ogrenmeli ki ogrenmis gibiler. Suan Jelert kaldi onu da bir yere sattik mi pek zararimiz olmayacak. Her transfer tutar diye bir mantalite de olamaz oyle olsa Avrupali takimlar da her sene transfer yapmazdi. Bu isin ozunde var bu yani istersen dunya yildizi getir, yarin yine tutmayabilir bunu her zaman onden kestiremezsin.

BB'den ciktik, sermaye artisi oldu, Florya'dan para geldi, CL ayak pasti parasi, sponsor gelirleri + ticari gelirlerimiz ile 300 milyon euro para geldi bu sene. Suana kadar 40 milyon euro verdik Osimhen'in ilk taksiti icin, tabi bir 100 milyon euro daha harcanir demiyorum ama 30-40 milyon euro daha harcanabilir. Daha gidenlerden de para gelecek.

Ederson + akanji paketi kasiliyor gibi durmakta

Bayağı sağlam adam abi. Hani Lemina'yla Tor'un etkisinin bir benzerini verebilecek bir adam arıyorsak bu adam o.

Öyle defansif bir adam da değil bu arada. Öyle bir algı var ama sağlam top tekniği var adamda ve adam eksiltebiliyor, rakip ceza sahasında tehlike yaratabiliyor.
Abartıyorum tabi, telefon kulübesinde adam geçiyo ya.
Defansı var elbette ki olmalı, asıl farkındalığı yaratacak olan ofansif gücü.
Lemina yerine kesin alınmalı. Leminayla değişerek oynarlar skora göre maçına göre

singo belasındsn kurtulduk akanji varken dönüo bakılmaz. sağ bek bulamayan scout ekibinide kovmak gerekir alt tarafı fizikli tempolu azıcık tekniği olan bir bek bulunacak fransa ligi bunla kaynıyor inanılmaz bir beceriksizlik var.
Aslinda firsat da vardi cacua ile. Verona nelsonu istiyor, üzerine 5m€ ekleyip alabilirdik.

Ekli dosyayı görüntüle 299415

mevcut düzen bu şekilde
sınıra göre şu anda 2 ekleme yapabiliyoruz.
+2 için jelert ve yusuftan çıkıp 2 oyuncu alabileceğimizi sanmıyorum
benzer şekilde yerli olarak da ekleme beklemiyorum

Bunu altyapıdan çıkanları, gurbetçileri ve TR'de yetişmiş yerlileri de yine kendine özgü renkleri olacak şekilde yapsanıza. Hatta yeni standardımız olsun. Hatta mesela yabancıları ve u23 yabancıları benzer rengin çok farklı tonlarında (bordo - cart kırmızı gibi) ve aynı şekilde HG yerlileri de TR'de yetişmiş ve altyapı olarak aynı rengin farklı tonlarında (Lacivert - açık mavi) ve gurboları da hepsinden ayrı bir renk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt