Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.017
- 22.754
- 1.433
Belotti'yi baron Nevzat yalanlamamis miydi. Beklemeye gerek yok derim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada şu kadroya yemin ederim yarın bedavaya geliyorum dese CR7'yi istemem. Bize beni beslesinler diye bekleyen bir ceza sahası topçusu değil; Mertens-Yunus-Kerem üçlüsüyle beraber organizasyon yapacak, onları oynatacak ve besleyecek santrafor lazım. O rolde de Seferovic veya Belotti vs oynar. İkisi de CR7'den daha verimli olur. CR7 10 gol fazla atsın hadi ama saydığım üçlünün 15 gol az atmasına neden olur. Baskı, pres falan da yapamayız ayrıca.

Nerde bi yerde mi konuşuyor dingil ?2 saatliğine ertem ve ahmet'e küfür serbest olsun
diyenler
babababa ertem'in konuşmalara baak hele
2 stoper alinacak nelson giderse. Ikisi de gelsinBana Hanche-Olsen ile Hjalmar Ekdal benzer paralara biter gibi geldi. Ekdal'i tercih ederim
Nerde bi yerde mi konuşuyor dingil ?
Belotti'yi baron Nevzat yalanlamamis miydi. Beklemeye gerek yok derim
roma işi yattı belottininadamın hası kingzat belotti romaya imza attı demiş. o yüzden konuda belotti kelimesinin geçmemesine özen gösterelim.
Haluklar iyi bilgi alıyor alamıyor orasını bilemem de, bu adamları sevdim ben. Bugünkü yayına baktım, Erden Timur mevzusunu çok güzel anlattılar neyin ne olduğunu.
En azından satılık değil adamlar, gazetecilik yapmaya çalışıyorlar. Merak edip bilmeyen varsa mevzuyu, linki bırakıyorum, yayının en başında ilk bu konuya giriyorlar.
roma işi yattı belottinin
yeni yattı zaten mevzuhorszat bilmiyor demek