Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belotti'yi baron Nevzat yalanlamamis miydi. Beklemeye gerek yok derim

Bir santrafor daha alıp 9 numarayı sağlama almaya çalışıyorlar. Önce Icardi sonra Bellotti ismi çıktı.
Okan hoca Gomis 3. santrafor olacak demişti. Mertens santrafor arkası yardımcı forvet gibi düşünülüyor.

Bu arada şu kadroya yemin ederim yarın bedavaya geliyorum dese CR7'yi istemem. Bize beni beslesinler diye bekleyen bir ceza sahası topçusu değil; Mertens-Yunus-Kerem üçlüsüyle beraber organizasyon yapacak, onları oynatacak ve besleyecek santrafor lazım. O rolde de Seferovic veya Belotti vs oynar. İkisi de CR7'den daha verimli olur. CR7 10 gol fazla atsın hadi ama saydığım üçlünün 15 gol az atmasına neden olur. Baskı, pres falan da yapamayız ayrıca.
9cu2md.gif

:berkan:

Bana Hanche-Olsen ile Hjalmar Ekdal benzer paralara biter gibi geldi. Ekdal'i tercih ederim

adamın hası kingzat belotti romaya imza attı demiş. o yüzden konuda belotti kelimesinin geçmemesine özen gösterelim.

Haluklar iyi bilgi alıyor alamıyor orasını bilemem de, bu adamları sevdim ben. Bugünkü yayına baktım, Erden Timur mevzusunu çok güzel anlattılar neyin ne olduğunu.
En azından satılık değil adamlar, gazetecilik yapmaya çalışıyorlar. Merak edip bilmeyen varsa mevzuyu, linki bırakıyorum, yayının en başında ilk bu konuya giriyorlar.

Net satılıklar sadece Koç tarafı fonlamıyor bipçiler ve Dursun başkanımız fonluyor :D Maalesef spor basını böyle çalışıyor, hatta tüm basın

Hem Nelsson hem Luyindama gidecek gibi ondan herhalde 3 stoper aliriz desek dogru olur mu. Yoksa Emin/Metehan'dan biri rotasyona dahil olur da 2 tane mi aliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt