- 2 Temmuz 2011
- 137.843
- 58.761
- 5.488
para ve ikna kabiliyeti lazım.mesela taraftar haftasonu mertense,mertens cimboma depayı getir diye bagırabilirValla adam öyle bir isim ki, bize gelmesinden başka her şeyi ararım bu olayın altında![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
para ve ikna kabiliyeti lazım.mesela taraftar haftasonu mertense,mertens cimboma depayı getir diye bagırabilirValla adam öyle bir isim ki, bize gelmesinden başka her şeyi ararım bu olayın altında![]()
Depayin zaten gs sempatisi vardepay mayıs 2021den beri ilk defa beğeni vermiş mertense.mertensin o kadar cocugu dogmus,napoliye veda etmiş.sene boyunca biçok fotosu var ama hiçbirini begenmeyip neden Galatasaray formalı fotosunu begendi?
depay mayıs 2021den beri ilk defa beğeni vermiş mertense.mertensin o kadar cocugu dogmus,napoliye veda etmiş.sene boyunca biçok fotosu var ama hiçbirini begenmeyip neden Galatasaray formalı fotosunu begendi?
Deulofeu olabilir diyecegim de cok zor transfer yaw. Maasi dusuk tek oluru o ama bonservisi cok tuzlu olur
Imkansiz abi zaten Watford ve Udinese'nin sahibi ayni. O herif oralarda takilir. Belki Watford PL'ye cikarsa oraya gider vs. Kontratinin son senesi olsa anca hayal kurmaya baslarimDeulofeu olabilir diyecegim de cok zor transfer yaw. Maasi dusuk tek oluru o ama bonservisi cok tuzlu olur
Ben de cok mutlu diye biliyorum. Tudor'la papaz oldu dedikodulari vardi ama oyle olsa 11 baslamazdi. Ornegin Payet, Dieng falan oynamadi zaten o yuzden Marsilya taraftari daha mac baslamadan Tudor'u yuhladi. Payet baya iyiymis gecen sezon ama aynen en fazla bir sene daha oynar. Bir de Marsilya ciddi yatirim yapti o yuzden olacak olsa bile Cengiz'in maliyeti bizi asar.Hala futbol oynuyor mu o ya?Yeterince 30 üstü oyuncumuz oldu, Payet oldukça gereksiz olur gibi. Cengiz'i ikna edebilirler bence, Marsilya ne ister orası muamma. Mutlu değil diye biliyorum Marsilya'da. Başka takımlardan teklif aldı mı bilginiz var mı?
Maasi cok dusuk benim ordan bir umidim var ufak olsa da(net 1m). Dun Sergenin listede gordugumden beri takili kaldim bu adamdaImkansiz abi zaten Watford ve Udinese'nin sahibi ayni. O herif oralarda takilir. Belki Watford PL'ye cikarsa oraya gider vs. Kontratinin son senesi olsa anca hayal kurmaya baslarim
Kesinlikle! 3 ay öncesi 28.000 idiOrganize ama amatör bir kötülük seziyorum
Brut 9 diyor herhalde o da tam net 5.4m ediyor. Ulan verilebilir aslinda ha. 2.5m imza parasi 2.9m maas desen. Hatta bizimkiler teklif etmis olabilir ki Rik Elfrink oyle imali imali yazdi vay beee Galatasaray'da ne para varmis diye![]()
tierler birbirine gırmekte
Depay’a bonservissiz 4 yillik 5 milyon avroluk kontrat verir misiniz?
Depay’a bonservissiz 4 yillik 5 milyon avroluk kontrat verir misiniz?
Depay isi karisik. Barca taraftardan tepki cekmemek adina cuzi bir miktar bonservisle salabilirmis. Fesih kesin degilnevzat o kanat forvete olma ihtimali yuksek ama bitmeden söylemem demiş.burda bi süreç yasanıyo belliki.sözleşme feshi gibi.sanhcezin interle sözleşme meselesi tarzı biri bu beklenen.
depay?