Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ha bu arada seçim zamanları hortlayan üyeleri de unutmayalım. GS kürsüsünden kendi reklamını yapan Hayri Kozak kılıklı seçim simsarları bir kez olsun Galatasaray'ın hakkını savunmak söz konusu olduğunda ortaya çıkmazlar. Ünal Aysallar, Adnan Öztürkler, İnan kıraçı bir kez olsun görmedik zaten. Taraftarın bu tipleri iyi ayıklaması lazım bugünlerde kimler susuyor kimler sesini çıkarıyor herkes iyi seçsin

depay mayıs 2021den beri ilk defa beğeni vermiş mertense.mertensin o kadar cocugu dogmus,napoliye veda etmiş.sene boyunca biçok fotosu var ama hiçbirini begenmeyip neden Galatasaray formalı fotosunu begendi?
AMLnZu-p9pl1lylQRvmukUeknAgn1JMOFvPokl3aIKXN=s900-c-k-c0x00ffffff-no-rj

Ahmet cakara mahkeme kararı ile çaktığımızdan beri bizimle uğraşıyor Allahsiz muptezel erdem ise kaile almaya değmez.Olan şudur oturma organları 3.5 atıyor.Iyi hatta çok iyi kadro kuruyoruz belli bir plan çerçevesinde.Amaclari akıllarınca buna engel olmak.Ates olsalar curumleri kadar yer yakar bu şeref yoksunlari

Hala futbol oynuyor mu o ya? :rolleyes: Yeterince 30 üstü oyuncumuz oldu, Payet oldukça gereksiz olur gibi. Cengiz'i ikna edebilirler bence, Marsilya ne ister orası muamma. Mutlu değil diye biliyorum Marsilya'da. Başka takımlardan teklif aldı mı bilginiz var mı?
Ben de cok mutlu diye biliyorum. Tudor'la papaz oldu dedikodulari vardi ama oyle olsa 11 baslamazdi. Ornegin Payet, Dieng falan oynamadi zaten o yuzden Marsilya taraftari daha mac baslamadan Tudor'u yuhladi. Payet baya iyiymis gecen sezon ama aynen en fazla bir sene daha oynar. Bir de Marsilya ciddi yatirim yapti o yuzden olacak olsa bile Cengiz'in maliyeti bizi asar.

Imkansiz abi zaten Watford ve Udinese'nin sahibi ayni. O herif oralarda takilir. Belki Watford PL'ye cikarsa oraya gider vs. Kontratinin son senesi olsa anca hayal kurmaya baslarim
Maasi cok dusuk benim ordan bir umidim var ufak olsa da(net 1m). Dun Sergenin listede gordugumden beri takili kaldim bu adamda

nevzat o kanat forvete olma ihtimali yuksek ama bitmeden söylemem demiş.burda bi süreç yasanıyo belliki.sözleşme feshi gibi.sanhcezin interle sözleşme meselesi tarzı biri bu beklenen.

depay?

Stopere çok sağlam bi adam almamız lazım. Hem hava topu iyi olacak hem de hamleli agresif olması lazım. Parayı gömmeliyiz, Denayer almak gibi bi hata yaparsak duran toplarda, uzun toplarda elek oluruz

nevzat o kanat forvete olma ihtimali yuksek ama bitmeden söylemem demiş.burda bi süreç yasanıyo belliki.sözleşme feshi gibi.sanhcezin interle sözleşme meselesi tarzı biri bu beklenen.

depay?
Depay isi karisik. Barca taraftardan tepki cekmemek adina cuzi bir miktar bonservisle salabilirmis. Fesih kesin degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt