Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.764
- 18.855
- 1.188
belotti mi icardi mi?
Wanda gelsin takimi rahatlatir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belotti mi icardi mi?
Yersiz Ümit KaranTorino: 270 maç 106 gol 27 asist.
aynı yaşta olsalar dediğin doğruSerie A efsanesi Mertens'in 2.9 aldığı takımda Belotti'nin 4 alacağına inanan varsa takip etmesin pek bu işleri.
Sence Belotti gelir mi?Uefa organizasyonları kastım.
Şimdi asıl Torinolu Şaban'ın fotosunu koyardım da forumun başını belaya sokmak istemem.Torinolu Şaban gelsin.
Hiç fark etmez.aynı yaşta olsalar dediğin doğru
Mertens düzenli oynayan, sakatlık problemi olmayan bir oyuncu. Napoli tarihinin en golcüsü. Kariyer ve yetenek olarak asla kıyaslanamaz belotti ile.35'lik Mertens'e verirken iyi, Belotti'ye gelince aauuvvv.
Sonra ki maç arka adale yırtığı 2 ay yokWanda gelsin keremi millli yapsin
Keremin ustunde ki gergginlikte gider

Çıkmak istememesinden ziyade 2016'da kontratını yenilemesinden kaynaklı bir durum. Mİlan çok ciddi ilgilense de Torino bırakmadı o dönem. 100 milyon çıkış opsiyonunu talep ettiler. Onu da vermediler. Ayrılmak için kulüp ile tartıştı birkaç kez ama bırakmadılar. 30-40'a bıraksalar transfer yapardı.İyi olup da üst seviyeye çıkmayan az var. Fark yaratacak seviyede olmadıklarından İtalya devlerine gidiyorlar.
İnsanda Avrupa oynama hedefi olur yav, futbolcu dediğin bu maçlar için yaşar
Tarzı Ümit Karan'dan ziyade Mevlüt Erdinç'e benziyor.Yersiz Ümit Karan
Boşver haysiyetsizi.Şimdi asıl Torinolu Şaban'ın fotosunu koyardım da forumun başını belaya sokmak istemem.