Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok. Belotti'yi izlemedim. Daha iyi veya kötü diyebilecek bir bilgim yok. Ama Umut'u izledim ve bize yeterli bir yedek gibi geliyor bana.

Oyuncu değişikliği yaparken sahaya yerli atmak durumunda olduğumuzda tabelada Emre Kılınç'ı, Taylan'ı veya Ömer Bayram'ı görmek hoşuma gitmiyor.

Dubois çıkar Kaan girer, Aanholt çıkar Mert girer, Sefer çıkar Umut girer vs vs.

Bu sanki daha doğru bir yatırım gibi geliyor bana. Yerli durumunu esnetip rahatlatıyoruz rotasyonu.
Kaan, Mert, Umut transferleri mantıklı olmasına rağmen maliyetlerinin çok yüksek olmasından ötürü yapılamıyor.

Beka Beka abartılan bir herifti zira Fransa ikinci liginden birine biz 6 versek neler derlerdi sonra biz niye almıyoruz dediler.

Hojlund konusna gelince, bizimki latife o tren kaçtı ama hani bazı adamlar vardır 10 dk izlersin bu çocuktan olur dersin ya, sakatlık olmazsa o çocuktan bariz olur.
Ben de bizim macta cok begendim ama tek maclik performanslar yaniltabiliyor. Mostafa ilk geldiginde inanamamistim ornegin acayip iyiydi birkac mac. Bunlar olabiliyor. Alinirsa mutlu olurum bence de herifte is var. Bizde de 15+ gol ortalamasi tuttursa 3 sene 20'ye bir yerlere cakariz o da dogru

Evet Balonti'yi stil olarak kime benzetiyorum diyordum sonunda aklıma geldi.

images (11).webp

Shamar iyi oyuncu Larinin hayal edilen versiyonu hem santrafor hem de sol kanat oynayabiliyor boyuna ve kuvvetine göre hızı da iyi bir oyuncu Belottiyi.bir kenara bırakıyorum keşke gelse de izlesek ama Shamar da gelirse Seferin verdiği şeyleri belli oranda yapar ondan farklı olarak kontra atak oyununa da çok yatkın

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben de bizim macta cok begendim ama tek maclik performanslar yaniltabiliyor. Mostafa ilk geldiginde inanamamistim ornegin acayip iyiydi birkac mac. Bunlar olabiliyor. Alinirsa mutlu olurum bence de herifte is var. Bizde de 15+ gol ortalamasi tuttursa 3 sene 20'ye bir yerlere cakariz o da dogru
Sonradan bir kaç kısa sekans da izledim. Soft Haaland gibi çocuk, bunlar neyle besleniyorsa tank gibi gidiyor.

MMde dribbling hep sıfırdı bence.

Tabii mental yönden geliştirmek lazım nolursa olsun.

Sonradan bir kaç kısa sekans da izledim. Soft Haaland gibi çocuk, bunlar neyle besleniyorsa tank gibi gidiyor.

MMde dribbling hep sıfırdı bence.

Tabii mental yönden geliştirmek lazım nolursa olsun.
Yalniz ben Mehmet Yildiz'i da acayip begeniyodum bu arada :asd:

@Ali Bektaş yazdıklarına paralel gibi sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt