Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.674
- 9.041
- 2.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben yaptigimiz transferlerden memnunum, takimin net isimlere ihtiyaci vardi ama umarim scout transferlerinden vazgecmeyiz.
Yaşlı değil ama genç de değil.belotti 28 yasında
Ben kanada Alan Virginius gelsin diyordum ama Lille’e yakinmis. Ganago da olabilir.bu ganago gelse keske.net patlayacak biri
Kaan, Mert, Umut transferleri mantıklı olmasına rağmen maliyetlerinin çok yüksek olmasından ötürü yapılamıyor.Yok. Belotti'yi izlemedim. Daha iyi veya kötü diyebilecek bir bilgim yok. Ama Umut'u izledim ve bize yeterli bir yedek gibi geliyor bana.
Oyuncu değişikliği yaparken sahaya yerli atmak durumunda olduğumuzda tabelada Emre Kılınç'ı, Taylan'ı veya Ömer Bayram'ı görmek hoşuma gitmiyor.
Dubois çıkar Kaan girer, Aanholt çıkar Mert girer, Sefer çıkar Umut girer vs vs.
Bu sanki daha doğru bir yatırım gibi geliyor bana. Yerli durumunu esnetip rahatlatıyoruz rotasyonu.
Ben de bizim macta cok begendim ama tek maclik performanslar yaniltabiliyor. Mostafa ilk geldiginde inanamamistim ornegin acayip iyiydi birkac mac. Bunlar olabiliyor. Alinirsa mutlu olurum bence de herifte is var. Bizde de 15+ gol ortalamasi tuttursa 3 sene 20'ye bir yerlere cakariz o da dogruBeka Beka abartılan bir herifti zira Fransa ikinci liginden birine biz 6 versek neler derlerdi sonra biz niye almıyoruz dediler.
Hojlund konusna gelince, bizimki latife o tren kaçtı ama hani bazı adamlar vardır 10 dk izlersin bu çocuktan olur dersin ya, sakatlık olmazsa o çocuktan bariz olur.
Ense tahris olmus 2 mac kacirir acilen pudra dokulmesi lazim
Sonradan bir kaç kısa sekans da izledim. Soft Haaland gibi çocuk, bunlar neyle besleniyorsa tank gibi gidiyor.Ben de bizim macta cok begendim ama tek maclik performanslar yaniltabiliyor. Mostafa ilk geldiginde inanamamistim ornegin acayip iyiydi birkac mac. Bunlar olabiliyor. Alinirsa mutlu olurum bence de herifte is var. Bizde de 15+ gol ortalamasi tuttursa 3 sene 20'ye bir yerlere cakariz o da dogru
Evet Balonti'yi stil olarak kime benzetiyorum diyordum sonunda aklıma geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 173587
Ense tahris olmus 2 mac kacirir acilen pudra dokulmesi lazim
Yalniz ben Mehmet Yildiz'i da acayip begeniyodum bu aradaSonradan bir kaç kısa sekans da izledim. Soft Haaland gibi çocuk, bunlar neyle besleniyorsa tank gibi gidiyor.
MMde dribbling hep sıfırdı bence.
Tabii mental yönden geliştirmek lazım nolursa olsun.

serieaanalysis.com
Nice geçen hafta Desire Doue diye bir çocuk aldı oyuna. Topa dokunuşu kalite çocuğun. Fransa'da fena yetenekler var. Alan Virginius olmasa da bulunur birileri oradan.Ben kanada Alan Virginius gelsin diyordum ama Lille’e yakinmis. Ganago da olabilir.