Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2017 yazında 10 transfer lazım deyince,laf yiyodum.sonra sonra anlaşıldı marianonun,fernandonun,ndiayenin,belhandanın,fegheoulinin değeri.bruma,podolski ve sneijderi kaybetmiştik üstelik

şimdi net 3 yabancı hücumcu lazım ilk 11e.twitterda Galatasarayın ihtiyacı stoper diyen rakip taraftarlar vardı,belotti mevzusunda korkup.dünkü yenlgi iyi oldu,eksiklerin görülmesi için
2017 transferleri maliyet açısından çok kötü olmasına rağmen kalite açısından çok iyiydi cidden. o kadrodaki beğenilmeyen rodrigues bile dün olsa fark yaratırdı. yerlileri mümkün olduğunca geride kullanıp ortasaha ve hücumu full yabancı yapmak lazım bi yunus dışında

Maç başlıklarında yazıyorum Galatasaray son 3–4 senedir gol pozisyonlarını riyakarca harcıyor. Sanki maçta 3,4–0 öndeymişiz gibi oyuncular layloylom davranıyor.

İkinci bir sorunda bencillik bu konuda da baya öndeyiz. Kerem'in pozisyonu konuşulmuş orada sefere veya yunusa pas vermesi gerekti. Dün bir de Gomis'in Boey'e vermediği pas vardı. Boey bomboştu. Keza gene Gomis Sefer'in sağ ayağıyla çıkardığı kısa şutta oraya koşup o topu zımbalaması lazımdı. Gomis oyuna girecekse Antalya maçı gibi son 10 dk kala filan girmeli.
Gomis'e o pozisyonda gün görmemiş küfürler savurdum.

dünün en iyi yanı,kapanan takımları açmak için yaratıcı oyuncu eksikliğinin arşa çıkması.oliveira golü atsa farka giderdik muhabbeti var,doğru ama işte her zaman istediğin şekilde olmuyo.rakibin direnci arttıkça rakibi dumura ugratacak oyuncuların var mı?mariano ve feghouli gibi?yok

Bos yapan sensin 15 dk oyunu yayacagini nerden biliyosun hoca oynayacak durumda degil diyo sen konusuyosun. Sacma yorum yaparsan cevap veririm o zaman icinden gecir buraya yazma

bunlar prof futbolcular senin gibi göbek büyütmüyorlar. Dedigini pazar pztesi demisti. Cuma direkt ilk 11 ya da en gec 45 sonra girirse sasirma

Moderatör tarafında düzenlendi:
2017 transferleri maliyet açısından çok kötü olmasına rağmen kalite açısından çok iyiydi cidden. o kadrodaki beğenilmeyen rodrigues bile dün olsa fark yaratırdı. yerlileri mümkün olduğunca geride kullanıp ortasaha ve hücumu full yabancı yapmak lazım bi yunus dışında
kaleciyi okan yap,solbeki kazımcan yapmaycaksan da boey ve omarı elden cıkartıp git mert müldürü al abi

eksiği yanlış yerde arıyoruz gibi geliyor bana

a.kerim üst kalibre stoper olmayabilir ama dünkü hatayı kaç kez yapar ki

tekrarı olmaz belki de

bizim sorun hücum hattında.
zaten öyle.bütün yaz sen ve ben dısında bikaç kişi hücumdaki eksikliği gördü abi

eksiği yanlış yerde arıyoruz gibi geliyor bana

a.kerim üst kalibre stoper olmayabilir ama dünkü hatayı kaç kez yapar ki

tekrarı olmaz belki de

bizim sorun hücum hattında.
Yanlış yerde arayanlar 3-5 taraftar. Ve gazeteciler. Ofans sorununu görmemek için kör olmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt