Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
ne diyon
Alınmaması iyi Andreas Hanche Olsen'in ama şimdi giderler Boateng'i falan alırlar bunlar yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne diyon
2017 transferleri maliyet açısından çok kötü olmasına rağmen kalite açısından çok iyiydi cidden. o kadrodaki beğenilmeyen rodrigues bile dün olsa fark yaratırdı. yerlileri mümkün olduğunca geride kullanıp ortasaha ve hücumu full yabancı yapmak lazım bi yunus dışında2017 yazında 10 transfer lazım deyince,laf yiyodum.sonra sonra anlaşıldı marianonun,fernandonun,ndiayenin,belhandanın,fegheoulinin değeri.bruma,podolski ve sneijderi kaybetmiştik üstelik
şimdi net 3 yabancı hücumcu lazım ilk 11e.twitterda Galatasarayın ihtiyacı stoper diyen rakip taraftarlar vardı,belotti mevzusunda korkup.dünkü yenlgi iyi oldu,eksiklerin görülmesi için
Gomis'e o pozisyonda gün görmemiş küfürler savurdum.Maç başlıklarında yazıyorum Galatasaray son 3–4 senedir gol pozisyonlarını riyakarca harcıyor. Sanki maçta 3,4–0 öndeymişiz gibi oyuncular layloylom davranıyor.
İkinci bir sorunda bencillik bu konuda da baya öndeyiz. Kerem'in pozisyonu konuşulmuş orada sefere veya yunusa pas vermesi gerekti. Dün bir de Gomis'in Boey'e vermediği pas vardı. Boey bomboştu. Keza gene Gomis Sefer'in sağ ayağıyla çıkardığı kısa şutta oraya koşup o topu zımbalaması lazımdı. Gomis oyuna girecekse Antalya maçı gibi son 10 dk kala filan girmeli.
3m civarina bitecegi konusuluyor reis. O paralara bence cok da kotu olmazAlınmaması iyi Andreas Hanche Olsen'in ama şimdi giderler Boateng'i falan alırlar bunlar yav![]()
Bos yapan sensin 15 dk oyunu yayacagini nerden biliyosun hoca oynayacak durumda degil diyo sen konusuyosun. Sacma yorum yaparsan cevap veririm o zaman icinden gecir buraya yazma
Fonte gibi takımı sahiplenen lider bir herif gelmeli.3m civarina bitecegi konusuluyor reis. O paralara bence cok da kotu olmaz
Bizim sisteme çok uygun bi stoper mi soru işareti derim ben reis kumara gerek yok bence..3m civarina bitecegi konusuluyor reis. O paralara bence cok da kotu olmaz
kaleciyi okan yap,solbeki kazımcan yapmaycaksan da boey ve omarı elden cıkartıp git mert müldürü al abi2017 transferleri maliyet açısından çok kötü olmasına rağmen kalite açısından çok iyiydi cidden. o kadrodaki beğenilmeyen rodrigues bile dün olsa fark yaratırdı. yerlileri mümkün olduğunca geride kullanıp ortasaha ve hücumu full yabancı yapmak lazım bi yunus dışında
zaten öyle.bütün yaz sen ve ben dısında bikaç kişi hücumdaki eksikliği gördü abieksiği yanlış yerde arıyoruz gibi geliyor bana
a.kerim üst kalibre stoper olmayabilir ama dünkü hatayı kaç kez yapar ki
tekrarı olmaz belki de
bizim sorun hücum hattında.
Yıllardır öyle bir adama hasretiz. Stoperin biri kesinlikle komutanlık yapacak biri olmalıdır.Fonte gibi takımı sahiplenen lider bir herif gelmeli.
bence şu aşamada sol beki kazımcan yaparsak problem çözülüyor. kazımcan vasat oynayıp idare etse bile 1 sezon yeterli olurkaleciyi okan yap,solbeki kazımcan yapmaycaksan da boey ve omarı elden cıkartıp git mert müldürü al abi
Chielliniyi alsak iki sene gol yemezdik.Yıllardır öyle bir adama hasretiz. Stoperin biri kesinlikle komutanlık yapacak biri olmalıdır.
Yanlış yerde arayanlar 3-5 taraftar. Ve gazeteciler. Ofans sorununu görmemek için kör olmak lazım.eksiği yanlış yerde arıyoruz gibi geliyor bana
a.kerim üst kalibre stoper olmayabilir ama dünkü hatayı kaç kez yapar ki
tekrarı olmaz belki de
bizim sorun hücum hattında.
Botmani adam edip plye yolcu yapti. Gecen sene burada fonteyi isterken ustumuzden dozer gibi gecmislerdiFonte gibi takımı sahiplenen lider bir herif gelmeli.
Rengim o herifi 2 maç dahi olsa biz de izlemek isterim.Chielliniyi alsak iki sene gol yemezdik.