Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyelim ki sadece 2 transfer hakkımız kaldı,biri u21 yani +3 e uymak zorunda.Hangi mevkiler olmalı ve u21 olanı hangi mevkiye daha rahat bulunur ? Nelsson gitmedi diyoruz bu arada
u21 kanat ve sağlam santrafor tercih ederdim. u21 kanat daha kolay bulunur diyip sallayayım hiçbir dayanağım olmadan

evren eren elmalının kanadında yardıran kimdi?lubonidze.defalarca bos kaldı ama degerlendiremedi.2 pozisyon vardı lubonidzenin,asist cıkarabileceği.

evren eren bence 3-5-2 de iyi olur.defansif olarak dinamit

Hay Allahım yaa

Arkadaş garip garip yorumlar yapmayın şurada

Diyoruz ki rakiplerimizin oynadığı maçlarda milimlik ele çarpmayı yarım saat inceleyip penaltı veren VAR hakemlerini görüyoruz

Ama aynı adamlar bizim maçta kola cips takılıyorlar

Mesela dünkü maçı rakiplerden biri oynasa ve kötü oynarken şu pozisyonlara penaltı çalınsa ne olacaktı

Giresun galibiyet mi alacaktı

Bu duruma camia olarak bir tepki gösterelim hatta gerekirse ortalığı ayağa kaldıralım diyoruz

Ve bu bağlamda Teknik direktörümüz çıkıp dile getiriyor bu sıkıntıyı

Bazı arkadaşlar da gelmiş diyor ki Okan hakemin arkasına sığınmasın

Hadi ya akıllı çocuk seni

Bir sen görüyorsun zaten büyük oyunu

Ya sabır

Söyleyeceklerim bu kadar

Millet çatır çatır getiriyor ama iyi ama kötü. Bizim kadro planlaması bile çok geç işliyor ya. Daha bir ton gönderilmeyen var. Önce eski mobilyaları çıkartıp öyle yeni takımları almak lazımken yenileri depoya koyup eskileri çıkarmaya uğraşıyoruz

ben okanın gelmesini istemedim.hazırlık maclarından bu yana zerre ümidim yok,kendisinden.zaten bende översem olmaz.okan buyursun kapagı taksın bana.
Okan degıl hoca hoca iyi veya kötü ama Okan Hoca ! Fatih Terim yok diye üzülüyorsun ama öğreneceksin. Alışacaksın sergi

Okan degıl hoca hoca iyi veya kötü ama Okan Hoca ! Fatih Terim yok diye üzülüyorsun ama öğreneceksin. Alışacaksın sergi
ben hamza 3 kupa alırken bile gözleri aysal ve fatih terimi aramıs insanım.terimin ve geretsin şampiyonlukla tattırdıgı keyfi hiç kimse veremez.aysal ve terim gibisi de bi daha gelmez.öyle bi karizma,öyle bi birliktelik artık hayal

Ajaxin kadrosunun ön tarafi baya genis. Antonyi satmiyorlarsa salsinlar Berghuisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt