Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
aga bu ne stoperlere etna gibi patladım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

u21 kanat ve sağlam santrafor tercih ederdim. u21 kanat daha kolay bulunur diyip sallayayım hiçbir dayanağım olmadanDiyelim ki sadece 2 transfer hakkımız kaldı,biri u21 yani +3 e uymak zorunda.Hangi mevkiler olmalı ve u21 olanı hangi mevkiye daha rahat bulunur ? Nelsson gitmedi diyoruz bu arada
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Bu +3 olayından güzel kanat ekleyebiliriz yau21 kanat ve sağlam santrafor tercih ederdim. u21 kanat daha kolay bulunur diyip sallayayım hiçbir dayanağım olmadan
ts eklemiş bakalım nasıl çıkacak. koassi için de yükselmişlerdi sonra çok eleştirdilerBen de aynı şekilde düşünüyorum. Bu +3 olayından güzel kanat ekleyebiliriz ya
skills videosuna baktım enteresan bir stili var
Buna ayrı bir top vermek lazım
Bu verdikleri penaltıyla şampiyon oldu bjk o sene.
Balotelli ho Aykut ince ilgi var dedi
Okan degıl hoca hoca iyi veya kötü ama Okan Hoca ! Fatih Terim yok diye üzülüyorsun ama öğreneceksin. Alışacaksın sergiben okanın gelmesini istemedim.hazırlık maclarından bu yana zerre ümidim yok,kendisinden.zaten bende översem olmaz.okan buyursun kapagı taksın bana.
ben hamza 3 kupa alırken bile gözleri aysal ve fatih terimi aramıs insanım.terimin ve geretsin şampiyonlukla tattırdıgı keyfi hiç kimse veremez.aysal ve terim gibisi de bi daha gelmez.öyle bi karizma,öyle bi birliktelik artık hayalOkan degıl hoca hoca iyi veya kötü ama Okan Hoca ! Fatih Terim yok diye üzülüyorsun ama öğreneceksin. Alışacaksın sergi
O pozisyonu hic hatirlamiyorum
Dün ki verilemeyen penalti!