Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.244
- 18.402
- 1.338
Balotelli mi geliyor ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım gemiyordur...Balotelli mi geliyor ?
Bir de 2 elle kavriyor. Eyyamci herifler, orta sahada olsa faul verirBuyur.
İyi topçuya benziyor
Yine soyunacak bir sahil bulmus
Umarım gemiyordur...
Hayatında hiç hata yapmadın mi hiç mi pişman olduğun bir şey yapmadın geçmişte? Bjk ye gitmiş evet gitti Ankaragücü mevzusunu diyorsun ona da okey diyelim,peki çok sevgili Fatih Hocamızın gizli gizli TFF yle anlaşma yapıp bir de makara yaparcasına bir kağıt falan diyorlar getirin imzalayalim diyerek basın toplantısı yaptığını hatırlamıyor musun kahkahalar atarak? Maradona 94 dünya kupasında yasaklı maddeden turnuvadan atıldı bu onun ismini zedeliyor mu senin için hayır bence sen ve senin gibi düşünenlerin tek derdi boşta ki hocayı ne kadar çabuk getiririz düşüncesi iyi takım kuruldu bu takımı Fatih Hocadan başkası hakedemez düşüncesi aslında geçen sene ki enkazı onun bıraktığını görmek bile istemiyorsunuzgeçmişi deşersek abimden ötürü ne büyük hayranı oldugumu,sonra bjkye transfer oldugunda çıkartmalarını dolaptan bizzat 7 yasındaki bi cocuk olarak yırttıgımı söylemeye kadar gider iş.evde gazte almaya beni gönderiyolardı ufaklıgımdan beri.bi şekilde emreden de ,okandan da haberi oluyo insanın.teknoloji ilerledikçe.ben nostaljik bi insanım.bana dunyanın en iyisi kim desen maradona derim.videolarını,belgesellerini,hayat hikayesini izlediğimden ve etkilendiğimden.
okanın hataları ankaragucu macından itibaren baslıyo.inşallah toparlar kendini.benim okana destek olmamam bişey kaybettirmez.ben 1 tane taraftarım,milyonlarca Galatasaraylı var
Helal üstad... Galatasaray'ın hakkını yiyen Y yesin.Hay Allahım yaa
Arkadaş garip garip yorumlar yapmayın şurada
Diyoruz ki rakiplerimizin oynadığı maçlarda milimlik ele çarpmayı yarım saat inceleyip penaltı veren VAR hakemlerini görüyoruz
Ama aynı adamlar bizim maçta kola cips takılıyorlar
Mesela dünkü maçı rakiplerden biri oynasa ve kötü oynarken şu pozisyonlara penaltı çalınsa ne olacaktı
Giresun galibiyet mi alacaktı
Bu duruma camia olarak bir tepki gösterelim hatta gerekirse ortalığı ayağa kaldıralım diyoruz
Ve bu bağlamda Teknik direktörümüz çıkıp dile getiriyor bu sıkıntıyı
Bazı arkadaşlar da gelmiş diyor ki Okan hakemin arkasına sığınmasın
Hadi ya akıllı çocuk seni
Bir sen görüyorsun zaten büyük oyunu
Ya sabır
Söyleyeceklerim bu kadar
loko-kerem golünden sonra bunu 2.sıraya yazarım. 3.de pva rize
metecanın twitinde denk gelip attım torrent linci yemek istemiyorum![]()
Emrah D hemen begeniyi cakmis dost gorenen dusmanlardanİnsanları böyle kategorize edemezsiniz Semih bey
ben fatih terimi hem cok seviyorum hem de hata yaptıgında kendisinden nefret edecek kadar tutkuluyum.maradonanın bütün hikayesini biliyorum.maradona sadece bi futbolcu değildi.siyasete bile kafa tutan biriydi.futbol dısı yasamıyla ugrasmak zorunda kaldı,diğerleri gibi ailesine sıgınamadı.Hayatında hiç hata yapmadın mi hiç mi pişman olduğun bir şey yapmadın geçmişte? Bjk ye gitmiş evet gitti Ankaragücü mevzusunu diyorsun ona da okey diyelim,peki çok sevgili Fatih Hocamızın gizli gizli TFF yle anlaşma yapıp bir de makara yaparcasına bir kağıt falan diyorlar getirin imzalayalim diyerek basın toplantısı yaptığını hatırlamıyor musun kahkahalar atarak? Maradona 94 dünya kupasında yasaklı maddeden turnuvadan atıldı bu onun ismini zedeliyor mu senin için hayır bence sen ve senin gibi düşünenlerin tek derdi boşta ki hocayı ne kadar çabuk getiririz düşüncesi iyi takım kuruldu bu takımı Fatih Hocadan başkası hakedemez düşüncesi aslında geçen sene ki enkazı onun bıraktığını görmek bile istemiyorsunuz
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
wowu hakkettin
loko-kerem golünden sonra bunu 2.sıraya yazarım. 3.de pva rize
metecanın twitinde denk gelip attım torrent linci yemek istemiyorum![]()