Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balotelli mi geliyor ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FaIvbVnXoAIs_kr

geçmişi deşersek abimden ötürü ne büyük hayranı oldugumu,sonra bjkye transfer oldugunda çıkartmalarını dolaptan bizzat 7 yasındaki bi cocuk olarak yırttıgımı söylemeye kadar gider iş.evde gazte almaya beni gönderiyolardı ufaklıgımdan beri.bi şekilde emreden de ,okandan da haberi oluyo insanın.teknoloji ilerledikçe.ben nostaljik bi insanım.bana dunyanın en iyisi kim desen maradona derim.videolarını,belgesellerini,hayat hikayesini izlediğimden ve etkilendiğimden.

okanın hataları ankaragucu macından itibaren baslıyo.inşallah toparlar kendini.benim okana destek olmamam bişey kaybettirmez.ben 1 tane taraftarım,milyonlarca Galatasaraylı var
Hayatında hiç hata yapmadın mi hiç mi pişman olduğun bir şey yapmadın geçmişte? Bjk ye gitmiş evet gitti Ankaragücü mevzusunu diyorsun ona da okey diyelim,peki çok sevgili Fatih Hocamızın gizli gizli TFF yle anlaşma yapıp bir de makara yaparcasına bir kağıt falan diyorlar getirin imzalayalim diyerek basın toplantısı yaptığını hatırlamıyor musun kahkahalar atarak? Maradona 94 dünya kupasında yasaklı maddeden turnuvadan atıldı bu onun ismini zedeliyor mu senin için hayır bence sen ve senin gibi düşünenlerin tek derdi boşta ki hocayı ne kadar çabuk getiririz düşüncesi iyi takım kuruldu bu takımı Fatih Hocadan başkası hakedemez düşüncesi aslında geçen sene ki enkazı onun bıraktığını görmek bile istemiyorsunuz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hay Allahım yaa

Arkadaş garip garip yorumlar yapmayın şurada

Diyoruz ki rakiplerimizin oynadığı maçlarda milimlik ele çarpmayı yarım saat inceleyip penaltı veren VAR hakemlerini görüyoruz

Ama aynı adamlar bizim maçta kola cips takılıyorlar

Mesela dünkü maçı rakiplerden biri oynasa ve kötü oynarken şu pozisyonlara penaltı çalınsa ne olacaktı

Giresun galibiyet mi alacaktı

Bu duruma camia olarak bir tepki gösterelim hatta gerekirse ortalığı ayağa kaldıralım diyoruz

Ve bu bağlamda Teknik direktörümüz çıkıp dile getiriyor bu sıkıntıyı

Bazı arkadaşlar da gelmiş diyor ki Okan hakemin arkasına sığınmasın

Hadi ya akıllı çocuk seni

Bir sen görüyorsun zaten büyük oyunu

Ya sabır

Söyleyeceklerim bu kadar
Helal üstad... Galatasaray'ın hakkını yiyen Y yesin.

hakemler konusu son derece haklı bi serzeniş.ama ben okanı gecen hafta hakemi eleştirirken görmedim.musleraya verilen haksız bi penaltı mesela.nelsona cıkan sarı kart yine.keza oliveiraya antalya cezasahasında verilmeyen penaltı.vardan uyarı bile gelmedi.kazandıktan sonra söylemezsen,ezmeye devam ederler.

ayrıca hakemler konusu yönetimin işi.ama Galatasarayın basında olan hoca da,kendini hazırlamalı hakemlerin durumuna.ha bi de gecen sezon fatih hoca için söylenen bazı söylemlerdeki gibi,maçta gol geciktikçe hakemden adalet bekleme.çünkü sen anca önde olursan o penaltı verilir ya da kırmızı verilir.tabi o zaman bile hakem üzerinde baskı kurmalı oyuncuların.senin takımında kimin nerde oynadıgı,kime ne rol verildiği belli değil.oyuncular saçmasapan takılyo sahada.hakem de öye takılır.yapacak bişey yok.ben kabullendim hakemleri ve varı

Hayatında hiç hata yapmadın mi hiç mi pişman olduğun bir şey yapmadın geçmişte? Bjk ye gitmiş evet gitti Ankaragücü mevzusunu diyorsun ona da okey diyelim,peki çok sevgili Fatih Hocamızın gizli gizli TFF yle anlaşma yapıp bir de makara yaparcasına bir kağıt falan diyorlar getirin imzalayalim diyerek basın toplantısı yaptığını hatırlamıyor musun kahkahalar atarak? Maradona 94 dünya kupasında yasaklı maddeden turnuvadan atıldı bu onun ismini zedeliyor mu senin için hayır bence sen ve senin gibi düşünenlerin tek derdi boşta ki hocayı ne kadar çabuk getiririz düşüncesi iyi takım kuruldu bu takımı Fatih Hocadan başkası hakedemez düşüncesi aslında geçen sene ki enkazı onun bıraktığını görmek bile istemiyorsunuz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben fatih terimi hem cok seviyorum hem de hata yaptıgında kendisinden nefret edecek kadar tutkuluyum.maradonanın bütün hikayesini biliyorum.maradona sadece bi futbolcu değildi.siyasete bile kafa tutan biriydi.futbol dısı yasamıyla ugrasmak zorunda kaldı,diğerleri gibi ailesine sıgınamadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt