- 9 Ağustos 2011
- 59.447
- 34.138
- 3.408
Severiz böyle gerginlikleri. Ruh gibi sahada takılıp maç sonu sahte tebrikler yerine böyle samimi kavgaların hastasıyız.Conte hocam çok agresif gercekten
GscimbomMobile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Severiz böyle gerginlikleri. Ruh gibi sahada takılıp maç sonu sahte tebrikler yerine böyle samimi kavgaların hastasıyız.Conte hocam çok agresif gercekten
muslera
dubois emin metehan pva
torreira hamza
yunus x/mertens x/kerem
belotti/sefer
@Sergen Zeren sezon icinde motoru tamamen degistirir miyiz?
son dk durum değişmezse sevilla nelssonu al(a)mayacak demiş. 20mde ısrarcıymışız
Ben sezon basi diye cok takilmam, tabii acayip moral bozdu, o ayri bir durum. Bu isin cozumu nolacak? Merak icerisindeyim. Kazimcan'a guvenelim de yabanci stoper koyalim desek bu sefer Kazimcan'in yetersizligi konusulacak ki topu ilk kontrolu kotu gibi geldi bana. Yani futbolun en onemli ozelliklerinden birinde zayif ki bu da oyunun akisini engeller. Napacagiz adminim? Para olsa ben Mert Muldur'un alinmasini isterim. Sol bekte oynar bence. Bir de yabanci stoper.Napıyoruz yine tüm takımı değiştiriyoruz herhalde
Kaan Ayhan isteniyordur gelsin sonra ikinci maçta hata yapınca o da gitsin diyelim.
Evander her halukarda cok kufur yiyecek. Cunku azimsanmayacak miktarda taraftar kendisine soguk. Bir Belhanda vibe'i var. Onu da bircok kisi istemiyordu.Kesinlikle değil. Dünkü saha diziliminde Sergio yerine Evander olsaydı tribünlerden büyük küfür yerdi. Gerçi alırsak yine küfür yiyecek orası ayrı.
Mert Muldur'u alabiliyorsak almaliyiz. Kazimcan'da ilk kontrol ozelligi zayif.Kazımcan’ı 11’e monte edip stopere yabancı yerleştirmekten başka bir seçenek gözükmüyor şu an için maalesef