Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünya kupasından önce, lig başlamışken ve şampiyonluk hedefi varken Nelsson gibi bir futbolcusunu fesih bedelinden düşük fiyata satan kulüp en hafif tabirle ahmaklık yapmış olur.

Napıyoruz yine tüm takımı değiştiriyoruz herhalde

Kaan Ayhan isteniyordur gelsin sonra ikinci maçta hata yapınca o da gitsin diyelim.
Ben sezon basi diye cok takilmam, tabii acayip moral bozdu, o ayri bir durum. Bu isin cozumu nolacak? Merak icerisindeyim. Kazimcan'a guvenelim de yabanci stoper koyalim desek bu sefer Kazimcan'in yetersizligi konusulacak ki topu ilk kontrolu kotu gibi geldi bana. Yani futbolun en onemli ozelliklerinden birinde zayif ki bu da oyunun akisini engeller. Napacagiz adminim? Para olsa ben Mert Muldur'un alinmasini isterim. Sol bekte oynar bence. Bir de yabanci stoper.

Kesinlikle değil. Dünkü saha diziliminde Sergio yerine Evander olsaydı tribünlerden büyük küfür yerdi. Gerçi alırsak yine küfür yiyecek orası ayrı.
Evander her halukarda cok kufur yiyecek. Cunku azimsanmayacak miktarda taraftar kendisine soguk. Bir Belhanda vibe'i var. Onu da bircok kisi istemiyordu.

Hjalmar Ekdal, bir ofansif orta saha ve Alan Virginius’u alip onumuze bakalim

abdulkerim vasat bile olsa idare eder, kazımcan da idare eder. önemli olan hücum ve ortasaha bu ligde. sabrilerle,semihlerle,hakanbaltalarla yıllarca idare ettik orda. okan hoca zaten geriden oyun kurma ve topa sahip olma takıntılı bir oyun anlayışına sahip değil

Forvete Umut Bozok - Halil derhal
Kanatlara da bence Efecan, Gökdeniz ve Sinan Gümüş geri gelmeli
Orta sahada Okay'ın eksikliğini arıyoruz gel desek gelir.
Mert Müldür ve Kaan için Sassoulo'ya 10 milyonluk paket teklif yapmalıyız.
Sol bekte Kazım yeterli olmaz Sivas'tan Uğur'u 3'e alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt