Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün Bünyamin'in Haji'ya açtığı ortayı Boey veya PVA bizim forvetlere atsın 10 yıllık sözleşme verelim ama fıkradan öteye geçmez

Ya Okan hoca gordugum uzere Belotti'nin ismini vermis. Galiba hoca ve Erden Timur sadece yatan transferlerin adini veriyordu. Forvet o olmayacak o zaman herhalde. O olmazsa kim olur aklima hic oyle kalite ve rahat alacagimiz isim gelmiyor

Kanat konusu daha buyuk soru isareti. Justin Kluivert'in Fulham isi olmasa bile Benfica ve Sporting falan istiyormus bize dusecegini sanmiyorum. Kanat cok tabii ama kimin gelecegi bayagi onemli. Embalo falan icin kalite tabiri kullanilmazdi umarim soyle ozel bir kanat oyuncumuz olur yeniden

Stoperde kalite vurgusu yapildigina gore ve Nevzat'in cikisi dusunulunce Hanche-Olsen'den iyi biri gelecek. Cikan isimlerden Hjalmar Ekdal veya Becir Omeragic olabilir ama bence ismi cikmamis biri gelecek

Bamba Dieng'in profilinde yeniden başlatılan Lucien Favre şunları ekliyor: "O yer kaplayan bir oyuncu, hızlı gidiyor. Biliyorum, aldığımız tüm gençler gibi ve alabiliriz. .. iş var, çok iş var. Ama göreceğiz. Çözümler bulmalıyız."

Edinson Cavani ile ilgili olarak durum aynı değil. Manchester United'daki sonuçsuz macerasından sonra Uruguaylı forvet herhangi bir sözleşmeden muaf. Adı Güney Amerika'da çok konuşuldu ama eski PSG oyuncusu Avrupa'da son bir meydan okuma istiyor. Nice'in en güçlü rakibi Villarreal gibi görünüyor .

@Sami Karakoç belotti nice işi traş sanırım
Bugun kadroda yoktu. Marsilya 1 1 berabere kaldi. Taraftar diengi oynatmadigi icin tudora kizgin ama yine de gonderilecek gibi bir yere. Gidecegi yer Nice mi bilmiyorum

Ya Okan hoca gordugum uzere Belotti'nin ismini vermis. Galiba hoca ve Erden Timur sadece yatan transferlerin adini veriyordu. Forvet o olmayacak o zaman herhalde. O olmazsa kim olur aklima hic oyle kalite ve rahat alacagimiz isim gelmiyor

Kanat konusu daha buyuk soru isareti. Justin Kluivert'in Fulham isi olmasa bile Benfica ve Sporting falan istiyormus bize dusecegini sanmiyorum. Kanat cok tabii ama kimin gelecegi bayagi onemli. Embalo falan icin kalite tabiri kullanilmazdi umarim soyle ozel bir kanat oyuncumuz olur yeniden

Stoperde kalite vurgusu yapildigina gore ve Nevzat'in cikisi dusunulunce Hanche-Olsen'den iyi biri gelecek. Cikan isimlerden Hjalmar Ekdal veya Becir Omeragic olabilir ama bence ismi cikmamis biri gelecek
belotti işi beklemede abi,okan zor demiş sadece.bide italyada kalma istegi var dedi.bunları biliyoruz zaten.salıya kadar romayı beklyecek belotti,sonra tercih yapacak

Shamarı izleyen var mı bize duvar olabilcek topla ilişkisi nispeten iyi stoperlerin kucağında gezmicek bi forvet lazım ihtiyaçlarımızı karşılar mı
YouTube videolarına göz gezdirdim ben pek beğenemedim açıkçası, ha bu ligde bu tarz oyuncular bi şekilde yolunu buluyor da bilmiyorum. Anadolu takımlarına daha uygun bi profil sanki shamar

Shamar iyi oyuncu her şeyden önce ürkütücü bir yapısı var çok güçlü kuvvetli genelde ayakiciyle bitirir pozisyonları prime Gomis kadar net bir golcü diyemem ama prime Gomis kadar yıpratıcı bir forvet mobil bir oyuncu

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Macini izlemedim ama izledigim videolardan gol icin attigi kosulari/pozisyon almasini begendim. O gol sezgisi yoksa sonradan ogretmek zor oluyor.

Bugun kadroda yoktu. Marsilya 1 1 berabere kaldi. Taraftar diengi oynatmadigi icin tudora kizgin ama yine de gonderilecek gibi bir yere. Gidecegi yer Nice mi bilmiyorum
bamba dienge Galatasaray oyuncusu olmak yakısırdı.cicayı 4 milyona,boeyi 3 milyona sat.5 de sen koy üzerine al bu cocugu GS

Geçen sene Alex Moreno'yu biz niye almadık son dakika da gittik PVA'ya döndük kesin Babel'de bu işin parçasıdır, Moreno geliyor haberleri çıkmıştı öyle uçuk rakamlar da istemiyorlardı.

belotti işi beklemede abi,okan zor demiş sadece.bide italyada kalma istegi var dedi.bunları biliyoruz zaten.salıya kadar romayı beklyecek belotti,sonra tercih yapacak
Evet Roma alamayacak sanki ha ne dersin? Yine de ismini vermesi hosuma gitmedi. Normalde olacak transferler soylenmez. Sanirim birileri de Roma olmazsa Nice'e gidecek yazmis dis basinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt