- 2 Temmuz 2011
- 139.981
- 60.134
- 5.488
Kızlı,erkekli grubumuz var.vasfiyi de sokacagim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terimciler kim tarikat mı?Paredesten beri duyum alıyorum terimcilerden,ne diyorlarsa buraya getiriyorum
10 kişiyiz,1 tanesi erden timurun kolu olan insanlara yakın sanırımTerimciler kim tarikat mı?
sakın"Kızlı,erkekli grubumuz var.vasfiyi de sokacagim
Tarikat gibi yani10 kişiyiz,1 tanesi erden timurun kolu olan insanlara yakın sanırım
Grubun adı grandeTarikat gibi yani
Aga ticarette her zaman bir risk var. Sen ayağını eline alacağına odaklanmış isen baştan almasaydın adamı. Fener maçında da ayağını eline alabilirdi bu adam. O zaman da 15 milyonun mu hesabını soracaktın? Şimdi İcardi yi aldık yarın da Allah göstermesin sakatlandı. Ne yapacağız bonservisine yıllık maaşına mı laf edeceğiz?
Erden Timur un hibe ettiklerinin yanında bu aldığını risk olarak mı görüyorsun? Ayrıca birşeyi beceremedi mi beceremedim de diyor bu adam. Galatasaray a zarar verecek en son adamı suçluyorsun şu anda. 15 milyona alıp 35 milyon serbest kalma maddesi koyduran da kendisi. Şimdi sana bu lafı söyleten de kendisi. Erden Timur olmasa suçlayacak ne bir transferin olacaktı ne de alacağın 35 milyonun. Adam yoktan var ettiği bir olayda yanlış yaptı diye suçlanıyor işin komik tarafı bu.
Gruba büyü yapmayı biliyorum diyerek mi girdinGrubun adı grande
Net Guendouzi
Yok böyle hani space diye yayın yapıyorlar ya,ordan tanistimGruba büyü yapmayı biliyorum diyerek mi girdin![]()
kıyas yapmadım ki oynadıkları takımlar hakkında infoRenkdaş, Sneijder ile kıyaslamam bile Ziyech’i şu an’a kadar. Bundan sonra bizde yaptığı etki belirler ancak. Aynı klas ve sınıfta değiller.
Goundeuzi de patlamadi,bekletilyomusGenduzide patlayınca artık isim vermem diyor sami yen
point hotelZiyeş nerde.
Zehra diye bi kıza seni anlattımpoint hotel