Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarın bunları takmamasını anlayabiliyorum.

Ama yarın başarısız olunca yaşlıları getirdi, kadayıf Ramos’u getirdi, kokocu Ziyech’i getirdi diyenler de aynı kişiler oluyor.

Riyakarlık yapmaktan da utanmıyorlar.
Bizim taraftar kadar kolay manipüle olanda yok ayrıca. fb 2 transfer yaptı burada bile Erden Timura gömenler oldu. Adamı pamuğa sarmamız gerek. 1 maçta herkese not veriliyor. Allah Okana ve Erden beye ecir sabir versin.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Ayrıca Avrupa maçları için çok iyi bir kadromuz oluyor.

Muslera - Boey - Nelsson- Abdulkerim- Angelino - Torreira - Gravenbech(?)- Tete - Ziyech - Zaha - İcardi...

Türkiye de ilk 11. Maçına göre
(A)
Günay Boey Nelsson Abdulkerim Kazımcan Torreira Gravenbech Tete Ziyech Zaha İcardi

(B)
Muslera Boey Kaan Abdulkerim Angelino Torreira Kerem Demirbay Tete Ziyech Zaha İcardi

(C)
Muslera Boey Nelsson Abdulkerim Angelino Torreira Gravenbech Barış Mertens Kerem İcardi
(D)
Günay Boey Nelsson Abdulkerim Angelino Torreira Gravenbech Barış Ziyech Zaha İcardi

Valla alfabeninn tamamına yetecek kadro genişliği var., 😄

Ak kara bu akşam yavaş yavaş şekillenir, bu arada ben maçtan önce kap beklemiyorum.

Zaha’yı oynatmazdı taraftar baskısıyla oynattı = yalanın tillahı, taraftar kim böyle saçmalık mı olur

Oyuncuları ucuza aldık = yalanın tillahı v2 bonservis vermeyince beleş almıyorsun 4 sene sözleşmede bonservis verdiğinden fazla maliyeti oluyor. Tete’nin Nelsson’dan daha pahalı bir transfer olduğunu idrak etmek lazım, ne diyelim ya Tete bonservissiz, beleşe aldık mı diyelim.

Olası başarısızlıkta, maaşlar da yüksek olduğu için ederlerinden çok daha aza elden çıkartmak zorunda kalıcaz bu yüzden.

Tarihin en riskli transfer dönemlerinden birini beleş transfer yapıyormuş gibi lanse etmeyelim kısacası ha risk almadan da yükselemiyorsun, dolayısıyla risk aldık ama sonuca gidecek noktaya gelmemiz kısa vadede olacak gibi durmuyor.
heh sonda yazdığını yazacaktım. yönetimin avrupada basarı olma hayali var. bunu 5 seneye bölmektense bir an evvel gerceklestirmeye calısıyorlar. buda iyi oyuncuyla oluyor. iyi oyuncuyuda bu fiyatlara getirebiliyoz. ya genc alıp yüklü bonservis vericez pişmesini bekleyeceğiz. (bu daha risk bence) yıllardır dağıtılan bonservislere bakalım getirisi ne kadar olmus bide ona bakalım daha büyük zarar bana kalırsa. (tahmin) geçtiğimiz dönemde 5-6m bonservislerle alınan oyuncular üzerinden 2 3 sezon geçmesine rağmen 1 liralık katkısı olmadı kulübe. maas yükü yok diye zarar değil diyemeyiz bunlara. yusuf demir, cicildau, morutan. 15m yatırmıs olabiliriz şu 3lüye. bedava kiraya verip duruyoz. bunun tek avantajını boey de yasadık bu arada onu pas gecmeyelim. maas yükü az olmasa boey ucmustu yuvadan coktan. onun özgüveniyle kadro dısı bırakabildik dönüşü efsane oldu.

böyle olmus oyuncuya verelim bir de bu sekilde alalım riski. risksiz transfer mi var sanki. bide 30lu yaslarda bu adamlar. bi transfer daha gerceklestirebilirler. icardi zaha ziyech. 34-35 lerde olsa son durak diyebilirdik hala para kazanma durumu var. doğru strateji bence. en azından deneyeme değer.

Seneye şampiyon olmana gerek yok ŞL için en azından bir şansın daha var eleme oynayacaksın.
benim yorumuma komik diyorsun ama bu yorum daha komik

bu kadar para ne icin yatiriliyor sampiyon bile olamayacaksa bu takim?

asil hedef her yil sampiyonluk olmali

cl'de gidebildigin yere kadar git

birbirine alismis, takim ruhu olan kadron olunca zaten belli 1 seviyeye gidiyorsun avrupada

bknz 96-2000, melo-selcuklu kadro

Seneye şampiyon olmana gerek yok ŞL için en azından bir şansın daha var eleme oynayacaksın.
Muhtemelen zorlu rakipler gelecek play off’ta, yine de şampiyonluk şart bence

Ama geçen sene de diyordum, geçen sene daha önemliydi şampiyonluk, fener şampiyon olsaydı cumhuriyetin 100. yılında fb şampiyon oldu diye 2 aydır kafa ütülüyorlardı sağda solda

Neyse sadede gelirsek:

Sahada kazanırsan sorun olmaz.

Kazanmazsan dibine kadar baskı olur bu sezon, bahane bulunabilecek bir kadro yok, her şeyden bolca var orta saha dışında.

Şu anda da sahada kazanma konusunda iyi değiliz, aradaki farkı kapatmak da pahalıya patlayabilir, en az hasarla atlatırsan da kimse çıkıp laf etmez.

Vallaha anliyamadigim şey geçen seneden Zaniolo ve Rashica aynı mevkinin oyuncuları gitti Zaniolo nun kulunun menfaatleri doğrultusunda satıldığı için normal karşılıyorum.Ancak Takımdan giden Şampiyon kadrodan Rashica oldu sadece peki tüm takım dağılmış havası neden yaratılıyor?Hakim Ziyech 30 yaşında burda gömülmüş bu adamı bir kaç ay önce Psg alıyordu.Onun dışında çok övdukleri Rashica ile Morutan aynı ligde oynayacak Morutan Ankaragücü transfer olursa o zaman bireysel anlamda her ne kadar Ankaragücü daha alt kadroyla mücadele etsede karşılaştırmasını yaparız.Ben Morutanin Rashica dan bile daha iyi futbolcu olduğunu düşünüyorum l.

Ha bire aliyoruz halen oliviera baris berkan oynuyor bu kafayla gidersek isimiz zor bugun trabzonu mutlaka yenmeliyiz milli araya kadar puan kaybetmeden devam edersek gule oynaya sampiyon oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt