Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.977
- 11.061
- 1.338
Prime Mertens mi Prime Ziyech mi
Ziyechin Hollanda halı saha liginde yaptıkları Mertens Seria A'da yapıyodu karşılaştırma bile kabul etmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim taraftar kadar kolay manipüle olanda yok ayrıca. fb 2 transfer yaptı burada bile Erden Timura gömenler oldu. Adamı pamuğa sarmamız gerek. 1 maçta herkese not veriliyor. Allah Okana ve Erden beye ecir sabir versin.Taraftarın bunları takmamasını anlayabiliyorum.
Ama yarın başarısız olunca yaşlıları getirdi, kadayıf Ramos’u getirdi, kokocu Ziyech’i getirdi diyenler de aynı kişiler oluyor.
Riyakarlık yapmaktan da utanmıyorlar.
Ziyech ekimde eski günlerine döner bu arada ama Mertens te öyle bir ihtimal yok. Ben böyle bir cevap vermek istedim soruna renkdasim.Prime Mertens mi Prime Ziyech mi
heh sonda yazdığını yazacaktım. yönetimin avrupada basarı olma hayali var. bunu 5 seneye bölmektense bir an evvel gerceklestirmeye calısıyorlar. buda iyi oyuncuyla oluyor. iyi oyuncuyuda bu fiyatlara getirebiliyoz. ya genc alıp yüklü bonservis vericez pişmesini bekleyeceğiz. (bu daha risk bence) yıllardır dağıtılan bonservislere bakalım getirisi ne kadar olmus bide ona bakalım daha büyük zarar bana kalırsa. (tahmin) geçtiğimiz dönemde 5-6m bonservislerle alınan oyuncular üzerinden 2 3 sezon geçmesine rağmen 1 liralık katkısı olmadı kulübe. maas yükü yok diye zarar değil diyemeyiz bunlara. yusuf demir, cicildau, morutan. 15m yatırmıs olabiliriz şu 3lüye. bedava kiraya verip duruyoz. bunun tek avantajını boey de yasadık bu arada onu pas gecmeyelim. maas yükü az olmasa boey ucmustu yuvadan coktan. onun özgüveniyle kadro dısı bırakabildik dönüşü efsane oldu.Zaha’yı oynatmazdı taraftar baskısıyla oynattı = yalanın tillahı, taraftar kim böyle saçmalık mı olur
Oyuncuları ucuza aldık = yalanın tillahı v2 bonservis vermeyince beleş almıyorsun 4 sene sözleşmede bonservis verdiğinden fazla maliyeti oluyor. Tete’nin Nelsson’dan daha pahalı bir transfer olduğunu idrak etmek lazım, ne diyelim ya Tete bonservissiz, beleşe aldık mı diyelim.
Olası başarısızlıkta, maaşlar da yüksek olduğu için ederlerinden çok daha aza elden çıkartmak zorunda kalıcaz bu yüzden.
Tarihin en riskli transfer dönemlerinden birini beleş transfer yapıyormuş gibi lanse etmeyelim kısacası ha risk almadan da yükselemiyorsun, dolayısıyla risk aldık ama sonuca gidecek noktaya gelmemiz kısa vadede olacak gibi durmuyor.
Yav yokfaslının kokocu olduğu kesin mi
mal mıyız biz niye alıyoz öyleyse bu adamı yaw
prime mertensi bizdeki mi sanıyosun acabaZiyech net
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
benim yorumuma komik diyorsun ama bu yorum daha komikSeneye şampiyon olmana gerek yok ŞL için en azından bir şansın daha var eleme oynayacaksın.
Muhtemelen zorlu rakipler gelecek play off’ta, yine de şampiyonluk şart benceSeneye şampiyon olmana gerek yok ŞL için en azından bir şansın daha var eleme oynayacaksın.
Seneye şampiyon olamazsan karşına Molde değil Marsilya Rangers Psv gibi takımlar geliyor amaSeneye şampiyon olmana gerek yok ŞL için en azından bir şansın daha var eleme oynayacaksın.
ufacik 1 süphe varsa bile uzak durulmali, kaos cikar vallaYav yok
Shisa içiyor ara sıra
prime mertensi bizdeki mi sanıyosun acaba
MertensPrime Mertens mi Prime Ziyech mi