Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon istanbul antep 3 macta 9 puani yapmak zorundayiz milli aradan sonra makine gibi bir takimimiz olacaktir ama bu 3 mac ligin kaderini direk etkiliyor cok dikkatli olmak lazim

9 yapamaz 7 yapariz rakiplerde bir beraberlik alir ozamanda olur ama hedef les gibi oynasakta 3 macta 9 olmali trabzonu gecersek diger iki mac nispeten daha kolay

Trabzon istanbul antep 3 macta 9 puani yapmak zorundayiz milli aradan sonra makine gibi bir takimimiz olacaktir ama bu 3 mac ligin kaderini direk etkiliyor cok dikkatli olmak lazim

9 yapamaz 7 yapariz rakiplerde bir beraberlik alir ozamanda olur ama hedef les gibi oynasakta 3 macta 9 olmali trabzonu gecersek diger iki mac nispeten daha kolay

icardi kurtarır inş

Bu kadro ile şampiyon olmak için kuruluyor ama siz hala eski kadro korunmadı yerine adamlar alındı diye söyleniyorsunuz.
Bakalım mesajlara Sol bek diye ağlayan dolu burada şimdi Avrupada top 10 'da ki adamı getiriyoruz neden aldık diyorlar.

Zaha getiriyoruz Geçen sene daha çok değil geçen sene ağzımız açık salyalar aka aka seyrettiğimiz adamı neden aldık sakat mı acaba diye fbliler gazına geliyorsunuz.

Tete alınıyor tanımıyorum kendisini yorum yapmayacağım.

Zani satılıyor zaten alırken al sat yapmak için almışsın satılmış ki bizde top perfonmansına çıkmamış adamı neden sattık diye yangın çıkartılıyor, Onun yerine tete ve Daha ocakta dünya kupasında harikalar yaratılmış adam alınıyor yine yangın yapıyorsunuz. ve 10 numarada da harika oynayan birisi.

Mertens topa vuramıyor koşamıyor diyorsunuz yerine Ziyech oynayacak takımı bozduk diyorsunuz.

Nelsson satılırsa gitmek isterse yerine Ramos düşünülüyor yazıyorlar ne gerek var bozmaya diyorsunuz.Ramos için 1 yıl idare edilir seviye atlatır diyoruz maliyet diyorsunuz.

Siz ne istiyorsunuz arkadaş ? Rasicha'ya hiç girmiyorum çok düz adam diyordunuz şimdi dünyanın en iyi açığı oldu.

Bu takım seviye atladı mı atlamadı mı arkadaş ? Perfonmans daha artar şu an için konuşmayın .

Okan hocaya da gireyim mi ?

Şimdi söyle bakalım kim saçmalıyor ? Siz mi biz mi ? Birşeyden mutlu olun negatiflikten başka birşey değil yaptığınız rakip takımın TW'De algılarına geliyorsunuz sürekli.

Geçen sene ki kadro devam etseydi hiç adam alınmasaydı yemin ederim en büyük yangınıda siz yapardınız.

Şampiyon olmak tabi ki istiyoruz her sene olalım zaten bunun için takviyeler yapılıyor 3 kulvarda gideceksin diye , o zaman da kadro şişti diyorsunuz.
sürekli "siz", "diyorsunuz" vs yaziyorsun ama ben bunlarin hicbirini demedim

zaha müthis 1 hamle, onu elestiren yok, ama sacma sapan 1 yerli kurali var ve sen takimin olan düzenini bozdun

rashica olaganüstü 1 oyuncu degil ama kimyasi tutmustu ve hem ileri hem geri takimin oynama aliskanligi vardi ve rashica sampiyonluk yolunda cok önemli katkilar verdi

örnegin kerem-icardi-rashica-boey vs. cok iyi anlasiyorlardi, simdi bunlari dagittin

kerem bana kalirsa zaten bizde oynamamali, zaha icardi ile ilk yazilmasi gereken adam ama ona göre kadro planlaycaksin o zaman

simdi zaha'yi oynatmak istesen kerem'e yer yok ve angelino veya baska 1 yeni transferi kesmek zorundasin

kerem oynatsan zaha'ya yer arayacaksin bu sefer vs.

önce en elzem ihtiyacini karsila sonra diger mevkileri doldur diyorum ben

yapamiyorsan en azindan sampiyon kadronu koru ki bu kadro yine sampiyon olurdu

Hatta o Ajax takımı, takım mühendisliğine öyle iyi örnekki.

3-4 alt yapı topçusu
3-4 genç potansiyelli topçu
3-4 topun kıymetini bilen tecrübeli topçu

Doğru kimyayla kendilerinden daha iyi kadroları yendiler.

Geçen seneki kadroda olan kimyanın bu sene yakalanmama ihtimali de taraftarı tedirgin eden unsur.

En kötü 12/13teki gibi olmalı, 11/12den daha kötü oynayan ama daha çok başarı kazanan bir ekip.

CL’de rakiplerin kalitesinden bağımsız play offlara kadar gelmemizde başarı yalnız, geçtiğimiz senelerde olsa bu kepaze olurduk

molde’ye de çakarız herhalde, torreira kırmızı görmeyeydi hiç sıkıntı yaşamayacaktık

Zalgiris ile oynadığımız tarihlerde en iyi kadrolarımızla bile ostersunda vs eleniyorduk. O açıdan eleştirmek doğru olmaz.
Hazır olmamanın bahanesi ve kılıfını lütfen aramayalım. Takım şuanda hazır değil. Eylül sonuna kadar diken üstündeyiz.

sürekli "siz", "diyorsunuz" vs yaziyorsun ama ben bunlarin hicbirini demedim

zaha müthis 1 hamle, onu elestiren yok, ama sacma sapan 1 yerli kurali var ve sen takimin olan düzenini bozdun

rashica olaganüstü 1 oyuncu degil ama kimyasi tutmustu ve hem ileri hem geri takimin oynama aliskanligi vardi ve rashica sampiyonluk yolunda cok önemli katkilar verdi

örnegin kerem-icardi-rashica-boey vs. cok iyi anlasiyorlardi, simdi bunlari dagittin

kerem bana kalirsa zaten bizde oynamamali, zaha icardi ile ilk yazilmasi gereken adam ama ona göre kadro planlaycaksin o zaman

simdi zaha'yi oynatmak istesen kerem'e yer yok ve angelino veya baska 1 yeni transferi kesmek zorundasin

kerem oynatsan zaha'ya yer arayacaksin bu sefer vs.

önce en elzem ihtiyacini karsila sonra diger mevkileri doldur diyorum ben

yapamiyorsan en azindan sampiyon kadronu koru ki bu kadro yine sampiyon olurdu
Kerem oynadığı yerde nasıl Zahaya yer yok mesela ? Ben sana söylüyeyim nasıl oynayacaklar. Top bizdeyken Zaha sol'da kerem ortaya kayacak (Geçen sene hep böyle oynadı ) Top rakibe geçince Zaha ortaya Kerem sol tarafa geçecektir.

Ziyech sağ tarafta başlar oyun içi değişikliklerle maç maç Tete ile değişirler zaha ile değişirler.

Elzem 8 numara şart sadece onuda adam alacağız musterih olun diyor zaten.

Bende dedim kaç defa 8 numara ilk alınması gerekiyordu İcardi'den sonra diye. Ama Erden Timur ve ekibine güveniyorum vardır bir bildikleri diye nede olsa geçen senenin şampiyon ortasahası duruyor elinde üstüne kerem demirbay çekmişsin.

4.hafta puan farkı iki hane olabilir, hiç te uzakta değil bu ihtimal.

Bu hafta puan kaybedersek 2 hafta üst üste deplasmana çıkıcaz bide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt