Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim camianın içinde iyiden iyiye azıtan bir kesim var. Yeter abi ya elli tane adam alacak değiliz hücum hattına. Bitti o iş.
Griezmann ihtimali varsa Icardi-Griezmann arkalı önlü efsane olabilir ihtimal varsa Erden Timur yapar ama %1 ihtimalden bahsediyoruz başka futbolcu çekip orayı doldurmaz.

sezon başından beri kaanı 6 oynat diye diye dilimde tüy bitti

inatla berkanı 6 oynattı adam

noldu şimdi ben eleştirdim diye kötümü oldum

hayır denese tutmasa hak vereceğiz belki

göz göre göre berkanın 6 oynamayacağı belliyken inatla oynatıp kaanı oynatmadı
az kalsın zalgiris faciası yaşayacaktık

berkanın rolude belli sok son 20-30 dakika ortasahaya dinamizm getirsin bunu da dedik çocuğun rolu bu sen ne diye bütün yaz cinnet geçirtiyorsun
hem berkanı bitiriyorsun hem bizi

eleştirmekden korkmayın
şu ortadoğu zihniyetinden çıkın

benim gibi insanlar tepki göstermese hatasında devam edecekti

mis gibide 6 numara kazandık

futbolculara yapılan saçma sapan çöp muhabbetinin (misyö hariç) saçmalığınıda görmüşsünüzdür

herkes rolunde iyi
Aynen

Davinson sançhez , van de beek , hakim ziyech Ajax kadrosunu kurucak sanırım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Farklı profiller olmadan kadro oluşturamazsın. Berkan'ın kattığı mücadele gücü gayet yüksek seviyede. Her pozisyona %100 teknik ve olağanüstü yetenekli adamlar koyamazsın. Ha Berkan'ı ben kolay kolay hiç bir maçta 11 başlatmam yokluk
ve fiziksel büyük eksiklik dışında ama rotasyonda böyle adamlar lazım. Geçen sene gibi kullanırız. Daha fazla maç olacağı için kendini diri tutacaktır. Hocalar beklentinin aksine Berkan'a çok fazla top kullandırtma hevesinde ama taraftarın beklentisi basit oynaması ve adam yemesi. Bu işleri zaten çok iyi yapıyor. 20-30 metreden gol atmasını beklemiyorsunuzdur umarım.

Üzerinden 14 yıl geçmiş. Bünyamin Gezeri ne zaman Tv'de görsem bu maç aklıma gelir ana avrat söverim. Bunların hakemligini'de biliyorduk.

Belözoğlu'nun daha maçın 10. saniyesinde diziyle Baros'un ayağını kıracak kadar hayvan gibi girişini hatırladıkça çok sinir oluyorum. O güne kadar döktüren Baros ondan sonra eskisi gibi olmadı bir daha...

Farklı profiller olmadan kadro oluşturamazsın. Berkan'ın kattığı mücadele gücü gayet yüksek seviyede. Her pozisyona %100 teknik ve olağanüstü yetenekli adamlar koyamazsın. Ha Berkan'ı ben kolay kolay hiç bir maçta 11 başlatmam yokluk
ve fiziksel büyük eksiklik dışında ama rotasyonda böyle adamlar lazım. Geçen sene gibi kullanırız. Daha fazla maç olacağı için kendini diri tutacaktır. Hocalar beklentinin aksine Berkan'a çok fazla top kullandırtma hevesinde ama taraftarın beklentisi basit oynaması ve adam yemesi. Bu işleri zaten çok iyi yapıyor. 20-30 metreden gol atmasını beklemiyorsunuzdur umarım.
Herkesin gözden kaçırdı bir şey var. Futbolda artık 5 değişiklik hakkı var. O yüzden yapılan transferler de berkan da barış da çok değerli

Belözoğlu'nun daha maçın 10. saniyesinde diziyle Baros'un ayağını kıracak kadar hayvan gibi girişini hatırladıkça çok sinir oluyorum. O güne kadar döktüren Baros ondan sonra eskisi gibi olmadı bir daha...
Fenerin en büyük avantajı kadıköyü 50 bin kişi yapmaları oldu onun avantajını 10 sene civarı çok iyi kullandılar iç sahada tüm maçlarda hakemleri baskı altına alıyorlardı derbilerde de çok etki ediyordu. Biz ne zaman RAMS parka geçtik işler değişmeye başladı keşke çalışmalar yapılsa da 62.500 kapasiteye merdiven ve koltukları düzenleyerek çıksak çok daha basık ve gürültülü bir atmosfer olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt