Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unai Emery, Nicolo Zaniolo'nun Hibernian maçıyla ilk kez Aston Villa forması giyeceğini açıkladı.

Aleykum Selam kanks sana da.Talisca haberi var Arap basınında ama haber 2 gün önce paylaşılmış ama şimdi dikkati çekilmiş haberin.Pek güvenilir 1 kaynak değil diyolar.Yunus Akgün'ün de Leicester City'e gideceği konuşuluyo 10 milyon euro gibi 1 bonservisle.Ek olarak Molde maçının kadrosunda Tete eklenmiş sakat olan Zaha eklenmemiş..

Bayır Domuzu ile ilgili haber yok mu

F4I62JHasAADNS7

Biz mac basi veya puan basi kac para dagitiyorduruz oyunculara? Eskiden onlarin hepsini acikliyorduk. Maas 45 civari olursa, birde 5 milyon civari primleri veriyorduruz herhalde.

Maaşlar ilgilendiriyor yeni FFPyi, al sat cezası yok sadece ama Avrupa’ya almama gibi bir yaptırım var, bence en ağırı.

Koç cepten 300 milyon euro sokmuş, bunu bizde yapabilecek kimse yok, bir noktaya kadar evet ama başarısızlık ve sene sonu olası yönetim değişikliğiyle dibe vurma ihtimalimiz her zaman var. Batmak ayrı bir şey ama cepten para sokulmadığı an, bütçeyi daraltmak zorunda kalırsın.

Erden’e güvenmekle çözülmüyor yani yazın devam etmesi kendi insiyatifinde değil kongre insiyatifinde. Bunun sonucunu da en çok taraftar çeker günün sonunda.
No Salary Cap diye okumustum ama Maas konusunu yanlis anlamis olabilirim. Maas konusunda dikkatli davranmaliyiz o halde.

Sampiyonlar Ligi katilimini genelek haline getirmek ana hedefimiz olmali. Önümüzdeki yillarda kilit hedef her zaman sampiyonlar ligi katilimi olmali. Maalesef SL yolu da ligten geciyor ve sampiyonluk disinda pek kolay bir yol olmuyor.

Senin rakibin sacma sapan oyunculara absürt maaslar vermeye baslayinca sende bu rakamlara cikmak zorunda kaliyorsun. Gecen de bahsettim Biz febe ile birlikte ligdeki makasi cok fazla acariz diye düsünüyorum.

Ramos ve Talisca konusunda da gercekten fikirsizim.

45 falan net

Bu sene sorun olmaz ama seneye ŞL olmazsa sorun olur
Avrupa'ya kalırsak 15 civarı para alıyoruz, seneye UEFA sıralamasından dolayı elemelerdeki rakiplerin durumu ne olur bilmiyorum ama en azından Avrupa'ya kaldığımız senaryoda çok büyük bir sorun olmaz bence. Geçen yıl da az maaş ödemedik ve Avrupa yoktu üstelik. Gerçi ET ve DÖ'nin ne kadar cepten para verdiğini bilmiyoruz.

Aleykum Selam kanks sana da.Talisca haberi var Arap basınında ama haber 2 gün önce paylaşılmış ama şimdi dikkati çekilmiş haberin.Pek güvenilir 1 kaynak değil diyolar.Yunus Akgün'ün de Leicester City'e gideceği konuşuluyo 10 milyon euro gibi 1 bonservisle.Ek olarak Molde maçının kadrosunda Tete ve Ziyech eklenmiş sakat olan Zaha eklenmemiş..
Teşekkür ederim kanks... Talisca konusunda dün bir şeyler hissetmeye başlamıştım kulübü göndermek isterse beşiktaş'a vermezler bu oyuncuyla görüşüp ayartma konusundan dolayı Fifalık bile olabilirler oradan bize fırsat transferi olarak düşebilir 0 bedel kiralama + maaşının %50-60'ını karşılama ihtimalleri varsa kulüpten en fazla 2.5-3 m euro çıkacaksa Erden Timur'un geri çevireceğini sanmıyorum.

Yukarıda yazını okudum gamsız takılması olumsuz fakat ligin kalitesi yerlerde Icardi'den sekenleri veya Icardi'nin üzerine çekeceği stoperlerle beraber orada rakiplere ceza kesebilir hem kafa hem şut hiçbir şekilde tutamazlar. Ayrıca gerek var mı bence yok yönetim son kararı verir alınırsa da dediğim gibi çok olumsuz bakmam ama öncelik 8 numarada olmalı ondan sonra fırsat olursa olsun.

Yunus bonservis mi yoksa kiralama mı ?.

Zaha konusunda geçende dedim adım adım %100 hazır olana kadar riske bile atmamak lazım ne kadar güçlenirse tekrardan o sakatlığı yaşama ihtimali azalır.

Avrupa'ya kalırsak 15 civarı para alıyoruz, seneye UEFA sıralamasından dolayı elemelerdeki rakiplerin durumu ne olur bilmiyorum ama en azından Avrupa'ya kaldığımız senaryoda çok büyük bir sorun olmaz bence. Geçen yıl da az maaş ödemedik ve Avrupa yoktu üstelik. Gerçi ET ve DÖ'nin ne kadar cepten para verdiğini bilmiyoruz.
1 milyar lira zarar ettik geçen sene, ŞL olmayan senaryoda oyuncu elden çıkarmak zorunda kalırız ligden para gelmiyor şu an için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt