Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
43m euro dediler gecende twitter' da gordum.Şu anki maaş ne kadar oldu tahmini olarak, dönem bitsin tek tek KAP açıklamalarına göre hesap yapacağım da 50 bandında olacak herhalde.
Aleykum Selam kanks sana da.Talisca haberi var Arap basınında ama haber 2 gün önce paylaşılmış ama şimdi dikkati çekilmiş haberin.Pek güvenilir 1 kaynak değil diyolar.Yunus Akgün'ün de Leicester City'e gideceği konuşuluyo 10 milyon euro gibi 1 bonservisle.Ek olarak Molde maçının kadrosunda Tete eklenmiş sakat olan Zaha eklenmemiş..
Fofanayı kast ettim keske kiralama sansımız olsaSeko Fofana' yi mi kastettin? Evet iyi topcu kesinlikle. Onu yeni aldilar zaten.
45 falan netŞu anki maaş ne kadar oldu tahmini olarak, dönem bitsin tek tek KAP açıklamalarına göre hesap yapacağım da 50 bandında olacak herhalde.
Şu an 1 haber yok reis ama hafta sonuna kadar kesin 1 haber düşer bence..Bayır Domuzu ile ilgili haber yok mu
No Salary Cap diye okumustum ama Maas konusunu yanlis anlamis olabilirim. Maas konusunda dikkatli davranmaliyiz o halde.Maaşlar ilgilendiriyor yeni FFPyi, al sat cezası yok sadece ama Avrupa’ya almama gibi bir yaptırım var, bence en ağırı.
Koç cepten 300 milyon euro sokmuş, bunu bizde yapabilecek kimse yok, bir noktaya kadar evet ama başarısızlık ve sene sonu olası yönetim değişikliğiyle dibe vurma ihtimalimiz her zaman var. Batmak ayrı bir şey ama cepten para sokulmadığı an, bütçeyi daraltmak zorunda kalırsın.
Erden’e güvenmekle çözülmüyor yani yazın devam etmesi kendi insiyatifinde değil kongre insiyatifinde. Bunun sonucunu da en çok taraftar çeker günün sonunda.
Avrupa'ya kalırsak 15 civarı para alıyoruz, seneye UEFA sıralamasından dolayı elemelerdeki rakiplerin durumu ne olur bilmiyorum ama en azından Avrupa'ya kaldığımız senaryoda çok büyük bir sorun olmaz bence. Geçen yıl da az maaş ödemedik ve Avrupa yoktu üstelik. Gerçi ET ve DÖ'nin ne kadar cepten para verdiğini bilmiyoruz.45 falan net
Bu sene sorun olmaz ama seneye ŞL olmazsa sorun olur
Teşekkür ederim kanks... Talisca konusunda dün bir şeyler hissetmeye başlamıştım kulübü göndermek isterse beşiktaş'a vermezler bu oyuncuyla görüşüp ayartma konusundan dolayı Fifalık bile olabilirler oradan bize fırsat transferi olarak düşebilir 0 bedel kiralama + maaşının %50-60'ını karşılama ihtimalleri varsa kulüpten en fazla 2.5-3 m euro çıkacaksa Erden Timur'un geri çevireceğini sanmıyorum.Aleykum Selam kanks sana da.Talisca haberi var Arap basınında ama haber 2 gün önce paylaşılmış ama şimdi dikkati çekilmiş haberin.Pek güvenilir 1 kaynak değil diyolar.Yunus Akgün'ün de Leicester City'e gideceği konuşuluyo 10 milyon euro gibi 1 bonservisle.Ek olarak Molde maçının kadrosunda Tete ve Ziyech eklenmiş sakat olan Zaha eklenmemiş..
ramos adlı it hala başka bir takımla imzalamadı mı
1 milyar lira zarar ettik geçen sene, ŞL olmayan senaryoda oyuncu elden çıkarmak zorunda kalırız ligden para gelmiyor şu an için.Avrupa'ya kalırsak 15 civarı para alıyoruz, seneye UEFA sıralamasından dolayı elemelerdeki rakiplerin durumu ne olur bilmiyorum ama en azından Avrupa'ya kaldığımız senaryoda çok büyük bir sorun olmaz bence. Geçen yıl da az maaş ödemedik ve Avrupa yoktu üstelik. Gerçi ET ve DÖ'nin ne kadar cepten para verdiğini bilmiyoruz.
Molde macini izleyecek sonra bizimle konusacak. Belki haftaya cok seveceksin.ramos adlı it hala başka bir takımla imzalamadı mı