Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizi Abdukkerim&Nelsonn tandemi şampiyon yaptı..

Şampiyonlar ligine girersek yine bu ikilinin savunma tandemi sayesinde olacak..

Şimdi Ramos efendi şampiyonlar ligi şartı mı koymuş? Biz de Nelsonn u satıp Ramos'u mu şampiyonlar liginde oynatmayı düşünüyoruz?

Hangi vicdanın muhakeme yeteneğine göre böyle birşeyler yazılıp isteniyor anlamıyorum..

Ramos villasında koşsun akşamları da bizim şampiyonlar ligi maçlarımızı izler tv den..
Nelsson mükemmel bir adam ancak gitme durumu olursa bu sezon için Ramos üst düzey bir takviye olur. Komple topçu adam. Geçen sezonu da dolu dolu geçirdi. Wellington muamelesi yapmayın adama.

Bu çok mu komik fikir belirten insanları sizin fikrinize uymuyor diye ifşa edip dalga geçme hakkını size kim veriyor bu hakkı size kim veriyor ama haklısın alper altun ve danyal artemis dışında hiçbiriniz adaletli değilsiniz 13 yıldır buradayım burası GALATASARAY 'ın Taraftarkalesi sayılır herkese saygılı olmaya çalıştım bunca yıl ama artık yeter emre sen gelirken biz dönüyorduk oralardan biz GALATASARAY taraftarıyız diye gurur duyarken birlik olmamız gerekiyorken böyle yazılar inanılmaz morel bozuyor inansanizda inanmasanizda ben gece gündüz GALATASARAY ile yatıp kalkan bi ınsanim bu durumda bu form sadece 40- 50 kişinin kendi arasında eğlenip sadece kendi fikirlerini dogru saydığı bir yerse ben tövbe bir daha girmem...
Üstad dalga amacli yazdiydim
Kırdıysam k.b

1692735987366.webp

Lazio Guendouzi haberinde bonuslarla 22m euro diyordu sanirim.

Edit: Haber buydu. Marsilya 22 istiyor, Lazio 15+bonus oneriyor diyor.

Bu kolpaci da Marsilya 15m Euro istiyor demis...

Son düzenleme:
Bu çok mu komik fikir belirten insanları sizin fikrinize uymuyor diye ifşa edip dalga geçme hakkını size kim veriyor bu hakkı size kim veriyor ama haklısın alper altun ve danyal artemis dışında hiçbiriniz adaletli değilsiniz 13 yıldır buradayım burası GALATASARAY 'ın Taraftarkalesi sayılır herkese saygılı olmaya çalıştım bunca yıl ama artık yeter emre sen gelirken biz dönüyorduk oralardan biz GALATASARAY taraftarıyız diye gurur duyarken birlik olmamız gerekiyorken böyle yazılar inanılmaz morel bozuyor inansanizda inanmasanizda ben gece gündüz GALATASARAY ile yatıp kalkan bi ınsanim bu durumda bu form sadece 40- 50 kişinin kendi arasında eğlenip sadece kendi fikirlerini dogru saydığı bir yerse ben tövbe bir daha girmem...
Bak şimdi kendisinin futboldan anlamadığını yazalım gülüp geçecektir... :) fazla üstüne alınma geyik yaptığı belli zaten o listede ben de yokum mesela hiç üstüme alınmadım. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt