Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Davinson ve Jakobs sakatlanmazsa, Jelert ve Sara da geldikleri kulüpteki seviyelerini yakalarsa bir çok defo sönümlenir. Ama bu risk de oldukça fazla. İnsanları geren de bu. Avrupa listesine yazılmasa da 13'üne kadar mutlaka oyuncu getirilmeli.

Yükseleni bjkden 5 yedi

Herkesi uyuttu skandalı normalleştirdi ya

O gün kapı dışarı etmezsen gelir kadronun ağzına sıçar işte böyle sana da 40m harcatır ne olduğunu anlamaz mal gibi kalırsın
bizim camia eskiye kıyasla biraz daha alttan alan,normalleştiren bir camia oluyor sanki,umarım olmaz

Sara et mi balık mı daha çözemediğimiz için ne desem yalan olur

Kaleye yakın oynarsa belki bir şeyler yapar gibi ama tam tersi sezonun fiyaskosu da çıkabilir 5 maç sonra cicaldau performansı vermeyeceğinin garantisi yok gözümde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
valla 18m verdiğimiz adamın ikileminde kalmamamız lazım

çok net katılmakla beraber, takımımızın sorunu kadro kalitesi değil zaten. içinde bulunduğu ortam. yoksa 2-3 oyuncu her türlü alınır zaten.

yöneticilerimizin tamamı (başkan-yöneticiler-hoca) zerre güven vermiyor. bilet yolsuzluğu ithamından tutalım, florya projesii ile ilgili yapılan ithamlar. skandal üzerine skandallar.

oyuncuların surat ifadesi bile mutsuz.

yönetim ilk fırsatta kongreye gidip güven tazelemeli. puan farkı oluşmadan. hemen.
Kesin öyle hocam. Yönetimden tiksiniyorum ben. Ama bu takımın da taraftarıyım. Bu toksik ve beceriksiz yönetime rağmen teknik kadronun kenetlenip ligi mutlaka almasını istiyorum. Şampiyonluk çok kritik. Parası geçtiğimiz 2 sezondan daha garanti. Direkt CL gruplar, 3 sene üst üste şampiyonluk ve 5. yıldız.

Avrupa listesini son dakika yükleyecekler sanırım onu becerebilirler heralde

Yaw Chelsea'nin oyuncuları boşta değil mi? En fazla 700 800 maaş vereceksin.

Bu sene tek şansımız jelert-jakops ve saranin baya baya üst seviye oynamadı osimhenin zaten belli standarti olacaktır.. ben nedense bu jakopstan bir patlama bekliyorum baya işimize yarayacak gibi geliyor..
Osimhen ihtiyaç dışı gibiydi ama onun varlığı takimdakilerin ozguvenini artırabilir bildiğin şu an dünyadaki en iyi 5 forvetten biri takım arkadaşın..

Jelert çok üst düzey oynamayacak o belli, sadece arada bir oynadığında sırıtmasın yeter. Jakobs ekstra katkı verirse o çok işimize yarar. Sara keza zaten eğer 3-5-2 oynarsak hücum organizasyonu ona bakacak. Yorulduğunda Demirbay veya maçına göre Mertens aynı işi yapacak...

Barış'ın da sağ kanat beki görevine ısınması, koşuları, özellikle ceza sahası içine doğru zamanda girişleri iyi yapması çok kritik. Tabi iki kanat bekimizin de dönüşleri iyi yapması aynı derecede önemli.

Bence diğer kritik unsur da Apokerim'in biraz formunu yükseltmesi ve konsantre olması. Belki üçlü oynamak onu da motive edecektir. Çünkü bildiğimiz eski iyi Abdülkerim için ideal bir sistem. Daha rahat öne çıkıp oyun kurma şansı veren, geride de arkasında bir ekstra sigorta tutan bir sistem. Özellikle Jakobs da iyi ileri geri çalışan bir adam çıkarsa Abdülkerim'in kendini toparlaması için uygun şartlar mevcut. Ben Okan Hoca yerinde olsam hiç değilse birkaç kilo ver, gerekirse hafif kastan da ver ve bol bol çeviklik çabukluk antremanı yap derim...

4 lü sistemler bence rafa kalktı artık kesinlikle bitti
Dörtlü sistemde de anca Barış Alper 'i sağ bek kullanmaya ikna edebilirsek oynayabiliriz ki Barış Alper de direk pozisyon alıp defansif oyunları yapabilecek direk dörtlünün sağ beki olacak oyuncu olmaması lazım bu takımda

Bence Barış Alper 'den Nelsson 'dan filan maksimum verimi alabileceğimiz İcardi & Osimhen ikilisini kullanıp merkezi tamamen boşaltmadan kullanabileceğimiz sistem 3-5-2 veya 3-4-1-2 sistemidir

Onyekuru İstanbuldaydi bugün çağır al şu parayı gel bir sene de gelir inan. Keremden önce de Onyekuru vardı orda
Zaha sistemime uymuyor diyen adam Onyekuru'yu n'apsın. Zaha'nın ölüsü sınırlı forma verildiğinde bile kaç kere tabela yapmışken yedi bitirdi adamı inanılmaz bir şey.

Bizim yaptığımız iş tamamen iş bilmezlik
Dünyada sadece orta saha rabiot goretzka amrabat yok
Son iki gün sistem değişikliği gibi transferde yapılmaz
Tabii sistem değişmeyecek de diyebilirler Ee o zaman elinde kanat kalmadı
Elindeki tek orijinal kanat Barış Alper
Ziyech Yunus Yusuf hep kırma net çizgi oyuncusu değiller
Avrupa'ya yetişmedi ama net takviye yapmak gerekiyor yoksa önümüzde sıkıntılı bir süreç bizi bekliyor

Bjk maçından sonra bu sistem değişikliği kararı olmalıydı o konuda bildiğin spontane yaptı. Bundan sonra artık hocalık yapacak. İlk 11 gayet iyi bir ilk 11 3-5-2'de alternatif olarakta Yunus, Yusuf,, Metehan, Eyüp, Efe, Gökdeniz, Metehan gibi gençlerden de katkı alacak. Sara, Kerem 3'lü orta sahada katkıları olacak oyuncu. Köhn'ün gitmesi gereksizmiş mesela. 3'lüde Jelert'in de iş yapacağını düşünüyorum ama rotasyona düşüyor mecburen o yüzden rotasyon için o bonservis fazla. 1 tane orta saha net eksik dripling yeteneği olan biri iyi olurdu mesela ama bu eksiği kapatacak Gökdeniz var o çocuğun en büyük özelliğinden biri dripling deniyordu mesel
Ya sen hala konuşabililiyomusun

Al işte okancığın ve dursuncuğun bunlar işte

Özeleştiri yapacakmısın bekliyoruz tüm forum merak şaşkınlık ve ibretle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt