Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Driplingci 1 tane orta saha yok 3-5-2 oynayacağız. Oda güzel hikaye

Her oyuncunun altına yedeklerini de yazabildiğin bir kadro yapıcı site linki versenize bana. Görüyorum herkeste, pek kullanmadım öyle siteler bilmiyorum ben hangisi hangisi...

1725487284431.png

GWqXeQbXAAA1PMk

Bu sezon rezalet bir transfer dönemi geçirdiysek de tek olumlu yanı kadrodaki gereksiz oyuncuların temizlenmiş olması bana kalırsa. Geriye bir Ziyech kaldı gözüme batan inşallah 1-2 gün içinde ondan da kurtuluruz

Bu listede bir Kerem 'in gidip yerinin doldurulmadığına üzüldüm işin açıkçası Kerem de şampiyonluk kutlamasının olduğu günden beri hal ve hareketleri sürekli açıklamalarıyla filan can sıkıcı hale gelmişti. İşler daha da kötüye gitmeden para kazanıp yollarımızı ayırmamız iyi oldu bana kalırsa kariyerinin geri kalanında başarılar diliyorum Kerem 'e

Bu takımın kuruluş felsefesi Avrupa diyorsun,Avrupa için eline geçen her fırsatı itiyorsun..

2009 da uefa da ilerliyorsun gidip en iyi stoperini satıp yerine adam koyamayip eleniyorsun..

2018 yazında s.liginde porto,l.moskova,benfica kurasini çektik gomis i satıp forvet transferi yapmayıp büyük fırsatı teptin

2021-22 sezonunda uefa grubundan lider çıktık,gedson ve 1 ekstra hamleyle biraz daha ilerleme şansımız varken yine avrupayi formaliteye çevirdin

Geçen sezon s.liginden elenip uefa dan devam edecekken sağ bekini ve sol bekini gönderdin yerlerine adam bile almadım Avrupayi yine formaliteye çevirdin..

Şimdi yine uefa kupasındasin,s.ligi gruplarından takım düşme olayı da kalkmış önünde büyük fırsat var..Osimhen gibi adam kucağına düşmüş sen yine o gazı arkana alacak hamleleri yapmıyorsun..

Ya kaç defa tepecegiz bu firsatlari ben anlamıyorum..

Hayır madem bu kadar rezil bir planlama yapacaksın neden osimhen gibi adama uefa kupası ile poz verdiriyorsun...Rezil kepaze olduğun bir maç sonrası gözüne gözüne sokulacağını bile bile..

36 takim tek grup ve bu grupta bjk ve fb gibi rakiplerin de aynı puan tablosunda siralanacak..Bu rezil planlama yüzünden bu heriflerin gerisinde kalma ihtimalini hiç mi düşünmüyorsun..

Neresinden tut elinde kalıyor..

Rafa’yı gömen pek hatırlamıyorum ama ben beklemesem de oyuncu ikna olmuştu, Mertens geçişi için ideal bir transfer olacaktı ha maliyetli diye almayabilirsin ama aynı parayı son gün başkasına da vermeyeceksin o zaman.
yaştan laf edildi diye hatırlıyom

mertens 38 yedegine o kadar para verıp alacagız geyigi oldu

GWqXeQbXAAA1PMk

Bu sezon rezalet bir transfer dönemi geçirdiysek de tek olumlu yanı kadrodaki gereksiz oyuncuların temizlenmiş olması bana kalırsa. Geriye bir Ziyech kaldı gözüme batan inşallah 1-2 gün içinde ondan da kurtuluruz

Bu listede bir Kerem 'in gidip yerinin doldurulmadığına üzüldüm işin açıkçası Kerem de şampiyonluk kutlamasının olduğu günden beri hal ve hareketleri sürekli açıklamalarıyla filan can sıkıcı hale gelmişti. İşler daha da kötüye gitmeden para kazanıp yollarımızı ayırmamız iyi oldu bana kalırsa kariyerinin geri kalanında başarılar diliyorum Kerem 'e
temizlemiş sayılmayız rtaş
zaten hepsinin paralarını verdik gitseler de gitmeseler de lisansını çıkarmayıp kulüpte çaycı malzemeci yapsaydık da aynı para çıkacaktı kasadan

okan buruk: alabiliyorsak beklerim en iyisini alalım 1. sıradakı adama gıdelım 1. sıra gorektzka,rabiot

son dakikaya kadar adam 1. sırayı kovalattı takıma 2. alternatif saraydı zaten onu aldırdı 20 ye

bekte gitti doue yerıne 2. alternatife daha fazla para verdirdi doue ısrarı yüzünden
Doue kepazeliği cenkere yazar. Sırf 200 bin vermemek için gardinin anlaştığı işi bozdu gitti daha fazla harcattı. Sonra gardi'nin getirdiği osimhen ile de şov yapmayı ihmal etmedi tabi.

Kötü bir kadromuz yok ama planlama kötü

100 milyon degerinde bir oyuncumuz var mesela yani kadro’ya kötü demek yanlis

Kötü olan planlama

Elimizdeki oyuncu profilleri veya bazi mevkilerde sayisal olarak eksikliklerde sikintilar var

Hoca dahil bir kisi bile cikip bu takim kesin olarak böyle bir sistemle oynar diyemez

3-5-2 diyorsun stoperlerde patlama sansin var

4-4-2 diyorsun buna uygun kanat oyunculari yok

4-3-1-2 de baris gibi aylardir form da olan bir oyuncunun disarda kalma durumu var veya sag bekte daha az katki alacagiz

4-2-3-1 artik olmaz cünkü iki adet asla yedek kalmayacak forvet var

Çok daha kötü kadrolar gördük.

Avrupa ligi kadroları sisteme giriyor yavaş yavaş alfabetik sıraya göre yükleniyor sanırım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Osimhen-icardi ikilisindense osi-bats veya icardi-bats ikilileri daha uygun çift forvete

Katılmıyorum reis
Osimen -icardi ikilisi en iyisi..
Osimen mertensin bölgesinde batsın yapamadığı herşeyi yapar.Batsı gözümüzde fazla büyütüyoruz.

Ama çift forvetde ,üçlü sistemde falan çok daha büyük sıkıntılar çekeceğiz..
Artık bende pes ettim.Biz doğru başkan ve yöneticileri hiçbir zaman bulamayacağız.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ağalar transfer konusunda son kez şunları söylemek istiyorum sonuna kadar okursanız sevinirim. Geçen sene 1 dk bile maçı boş izlemeden yensek de yenilsek de her maç analiz yaptım. Geçen sene biz tamamen bireysel performans ile kazandık bir hafta kerem bir hafta barış bir hafta icardi bir hafta ziyech zaha vs. Oyunumuz plansız. Taktik yok. Balık baştan kokmuş biz hep hali altına süpürdük ya da sineye çektik. Yanlış hatırlamıyorsam zaha ile 5 maç aldık bireysel performans. Barış 4 ziyech 3 icardi 5 6 mertens yine 4 5 kerem 4 5 yani hep bireysel olarak bir şeyler yaptık. Beğenmediğimiz oliviera Rize maçını kopardı. Vinicus kasımpaşa öyle hep bireysel oldu galibiyetlerimiz. Bu kişilerin maçta iyi olmadığı maçları kaybettik. Apokerim gecen sene ocak ayından beri pert bi önlem almak taraftar olarak benim görevim değil. Hocayı teknik ekibi biz neden orada tutuyoruz? Bunlari görsün önlem alsın diye. Geçen sene her maç bir hastalık edindik. Tekrar tekrar söylüyorum okan buruk kendine gel. Gelmezsen bu taraftar seni öyle bir gönderir ki ben galatasarayda oynadım bile diyemezsin. Umarım yanılırım ve 6. Haftada okan mouyu yener. Umarım topçular aidiyet hissedip gereken cevabı sahada rakiplere verir. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Üşenip Sonuca bakayım dedim, onda da teşekkür etmişsin renktaş. Neyse hayırlısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt