- 23 Ocak 2019
- 24.514
- 32.078
- 2.233
Konuyla bir bağlamı yok ama ufak bir düzeltme; Erden Timur, Marmara hukuk mezunu avukattı bildiğim kadarıylane alaka erden timur da insaat muhendisiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuyla bir bağlamı yok ama ufak bir düzeltme; Erden Timur, Marmara hukuk mezunu avukattı bildiğim kadarıylane alaka erden timur da insaat muhendisiydi
Her oyuncunun altına yedeklerini de yazabildiğin bir kadro yapıcı site linki versenize bana. Görüyorum herkeste, pek kullanmadım öyle siteler bilmiyorum ben hangisi hangisi...
Aglamak istiyorumKadromuzu az once bildirdik.
Az sonra yayinlanir bence.
yaştan laf edildi diye hatırlıyomRafa’yı gömen pek hatırlamıyorum ama ben beklemesem de oyuncu ikna olmuştu, Mertens geçişi için ideal bir transfer olacaktı ha maliyetli diye almayabilirsin ama aynı parayı son gün başkasına da vermeyeceksin o zaman.
temizlemiş sayılmayız rtaş![]()
Bu sezon rezalet bir transfer dönemi geçirdiysek de tek olumlu yanı kadrodaki gereksiz oyuncuların temizlenmiş olması bana kalırsa. Geriye bir Ziyech kaldı gözüme batan inşallah 1-2 gün içinde ondan da kurtuluruz
Bu listede bir Kerem 'in gidip yerinin doldurulmadığına üzüldüm işin açıkçası Kerem de şampiyonluk kutlamasının olduğu günden beri hal ve hareketleri sürekli açıklamalarıyla filan can sıkıcı hale gelmişti. İşler daha da kötüye gitmeden para kazanıp yollarımızı ayırmamız iyi oldu bana kalırsa kariyerinin geri kalanında başarılar diliyorum Kerem 'e
oyle bir bölüm yok.Transfer üniversitesi okuması gerekıyormus
Kadromuzu az once bildirdik.
Az sonra yayinlanir bence.
Doue kepazeliği cenkere yazar. Sırf 200 bin vermemek için gardinin anlaştığı işi bozdu gitti daha fazla harcattı. Sonra gardi'nin getirdiği osimhen ile de şov yapmayı ihmal etmedi tabi.okan buruk: alabiliyorsak beklerim en iyisini alalım 1. sıradakı adama gıdelım 1. sıra gorektzka,rabiot
son dakikaya kadar adam 1. sırayı kovalattı takıma 2. alternatif saraydı zaten onu aldırdı 20 ye
bekte gitti doue yerıne 2. alternatife daha fazla para verdirdi doue ısrarı yüzünden
Kötü bir kadromuz yok ama planlama kötü
100 milyon degerinde bir oyuncumuz var mesela yani kadro’ya kötü demek yanlis
Kötü olan planlama
Elimizdeki oyuncu profilleri veya bazi mevkilerde sayisal olarak eksikliklerde sikintilar var
Hoca dahil bir kisi bile cikip bu takim kesin olarak böyle bir sistemle oynar diyemez
3-5-2 diyorsun stoperlerde patlama sansin var
4-4-2 diyorsun buna uygun kanat oyunculari yok
4-3-1-2 de baris gibi aylardir form da olan bir oyuncunun disarda kalma durumu var veya sag bekte daha az katki alacagiz
4-2-3-1 artik olmaz cünkü iki adet asla yedek kalmayacak forvet var
Osimhen-icardi ikilisindense osi-bats veya icardi-bats ikilileri daha uygun çift forvete
Üşenip Sonuca bakayım dedim, onda da teşekkür etmişsin renktaş. Neyse hayırlısı.Ağalar transfer konusunda son kez şunları söylemek istiyorum sonuna kadar okursanız sevinirim. Geçen sene 1 dk bile maçı boş izlemeden yensek de yenilsek de her maç analiz yaptım. Geçen sene biz tamamen bireysel performans ile kazandık bir hafta kerem bir hafta barış bir hafta icardi bir hafta ziyech zaha vs. Oyunumuz plansız. Taktik yok. Balık baştan kokmuş biz hep hali altına süpürdük ya da sineye çektik. Yanlış hatırlamıyorsam zaha ile 5 maç aldık bireysel performans. Barış 4 ziyech 3 icardi 5 6 mertens yine 4 5 kerem 4 5 yani hep bireysel olarak bir şeyler yaptık. Beğenmediğimiz oliviera Rize maçını kopardı. Vinicus kasımpaşa öyle hep bireysel oldu galibiyetlerimiz. Bu kişilerin maçta iyi olmadığı maçları kaybettik. Apokerim gecen sene ocak ayından beri pert bi önlem almak taraftar olarak benim görevim değil. Hocayı teknik ekibi biz neden orada tutuyoruz? Bunlari görsün önlem alsın diye. Geçen sene her maç bir hastalık edindik. Tekrar tekrar söylüyorum okan buruk kendine gel. Gelmezsen bu taraftar seni öyle bir gönderir ki ben galatasarayda oynadım bile diyemezsin. Umarım yanılırım ve 6. Haftada okan mouyu yener. Umarım topçular aidiyet hissedip gereken cevabı sahada rakiplere verir. Okuduğunuz için teşekkür ederim.