Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.759
- 18.853
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonra lig bitince geçen sene prag maçları gibi aynı tarihte olacak işteİlk 8'e giremezsek playoff turu ne zaman? Ocak transfer sezonundan sonra mı önce mi?
hoca ikna ederOsimheni kanatta oynatalım yazanları görüyorum. Hayatta olmaz ve olursa adam kaçıp gider.
doğru değil okan 16 haziranda paylaşmış bu fotoğrafıHaydaaaa doğru mu acaba
"Günün sonunda Torreira’yı önde basmaya gönderecek 100%."Günün sonunda Torreira’yı önde basmaya gönderecek 100%.
Barış zaten bağlasan durmuyor defans üç kişi gibi oynadığında da.
Torreira kapacak, Mertens-İcardi-Barış-Osimhen çoğalıp önde tutmaya çalışacak arkayı Sara ve Berkan ile süpürmeye çalışabilir Demirbay daha iyi pasör ama Berkan daha mücadeleci.
Baktı pas işlemiyor Berkan yedek Demirbay oynar.
Maç içinde kilitlenirse de Barış’ı öne atıp arkaya Kaan’ı alıp üçlüye dönerek ya da Bats’ı çıkarıp Ziyech, Yunus vs alıp 4-2-3-1 ya da Mertens’i alıp 4-4-2 tarzı devam eder.
Taktik açıdan en esnek sistem ve hamle içi hakkını 4-3-1-2 sağlıyor.
Abdülkerim ile üçlü olmaz. Aşırı ağır ve alt yapısı gereği hata meyilli olur.
doğru değil okan 16 haziranda paylaşmış bu fotoğrafı
profesyonel futbolcuysa hocası ne görev verirse yapacak.Osimhen'i ancelotti bile kanat yapmaya yeltenemez Türkiye topraklarında öyle bir büzüğü olan adam yok akşama bavulunu toplar valla
Son ayda 3 dursundan farkı yok valla rezalet ustune rezalet geliyor kendisinden. Ben özüne dondugunu de sanmiyorum ama gorucez reis.Okan hocaya çok fazla sabit fikirli diye bakılıyor ama aslında öyle değil son 1 ay bambaşka şeyler yaşandı direk hoca suçlu çünkü gerçekten çok manasız işler yaptı ve güç zehirlenmesi yaşadı daha önce böyle değildi.
Eğer güç zehirlenmesini atıp özüne döndüyse 3'lü oynaması gerekiyorsa oynar ya da bu sistemde Icardi-Osimhen nasıl oynaması gerekecekse onu yapabilir.
Yeter ki forma adaletini tekrar sağlasın hak edene versin.
Bence ne olursa olsun bireysel oyuncu kalitesiyle bizim kadro Fenerbahçe 'den net önde. Ferdi 'nin gittiği Fred 'in bu kadar sık sakatlanıp yerine bir alternatifinin alınmadığı Fenerbahçe kadrosu bence sandığınız kadar da iyi değilbizim kadrodaki delikler fener'e göre daha fazla.
iki takım da lig için transfer yaparsa tekrar bakarız ama şu an durum bu bence.
Bence 1 transfer yapılır anca Ziyech 'den çıkabilirsek 2. oyuncu transfer edilirYemişim Avrupa ligini.
Lig için minimum 2 oyuncu lazım.
Son 3 ay konusuna %100 hak veriyorum yönetime destek olması, yaptığı açıklamalar, transfer kararları, sistemsel kararlar neredeyse hepsinde sınıfta kaldı.Son ayda 3 dursundan farkı yok valla rezalet ustune rezalet geliyor kendisinden. Ben özüne dondugunu de sanmiyorum ama gorucez reis.