Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun gitmis galiba hadise venedige
IMG_3731.webp

Zeki celik yasin ozcan
Birmancevic bu tip adamlar alin
jelert patlarsa hic degilde savunma yapmayi bilen bek olsun elde

Günün sonunda Torreira’yı önde basmaya gönderecek 100%.

Barış zaten bağlasan durmuyor defans üç kişi gibi oynadığında da.

Torreira kapacak, Mertens-İcardi-Barış-Osimhen çoğalıp önde tutmaya çalışacak arkayı Sara ve Berkan ile süpürmeye çalışabilir Demirbay daha iyi pasör ama Berkan daha mücadeleci.

Baktı pas işlemiyor Berkan yedek Demirbay oynar.

Maç içinde kilitlenirse de Barış’ı öne atıp arkaya Kaan’ı alıp üçlüye dönerek ya da Bats’ı çıkarıp Ziyech, Yunus vs alıp 4-2-3-1 ya da Mertens’i alıp 4-4-2 tarzı devam eder.

Taktik açıdan en esnek sistem ve hamle içi hakkını 4-3-1-2 sağlıyor.

Abdülkerim ile üçlü olmaz. Aşırı ağır ve alt yapısı gereği hata meyilli olur.
"Günün sonunda Torreira’yı önde basmaya gönderecek 100%."

Eğer bunu yapacaksa orta sahada 1 tane pozisyon tutacak 6 numara gerekiyor. 4-2-3-1 de bu sıkıntıydı 4-3-1-2 veya 3-5-2 oynasak da bu sıkıntı olacak. Eğer Torreira bu kadar pozisyondan kopuk önde baskıda kullanılacaksa ya Kaan oynayacak ya da oraya net bir 6 alınacak

Tamam çoğu lig maçında işe yarıyor bu ama biraz dişli bir rakibe karşı yine sıkıntı yaşarız. En güzel örneği Young Boys maçlarıydı. Rakip topu çok basit bir şekilde sadece 1 pivot ve onun yanında koşu gösteren bir oyuncuyla bizim baskıdan topu çıkarabildikten sonra Torreira 70 metrede filan rakibi kovalamaya çalışıyordu

Okan Hocanın şeye karar vermesi lazım, Torreira 'yı biraz daha 6 numara gibi biraz daha pozisyon tutarak mı kullanacak yoksa tamamen pozisyondan kopuk sadece önde baskı özelliğini mi kullanacak. Eğer ilkini tercih ederse Torreira & Sara ikilisiyle gayet oynayabiliriz eğer ikinciyi tercih edecekse özellikle de dişli rakiplere karşı bir 6 numara daha eklenmesi gerekiyor

"Barış zaten bağlasan durmuyor defans üç kişi gibi oynadığında da." Barış konusunda da sonuna kadar katılıyorum Barış çok değerli bir oyuncu bizim için hücum tarafında bunun haricinde direk dörtlünün sağ beki olarak defansif görevler de verilince geçen seneden beri ciddi sıkıntı yaşadı

O yüzden Barış için 3-5-2 gibi bir düzende defansif görevlerinden biraz daha arındırabilirsek maksimum verimi alabiliriz diye düşünüyorum. Barış için de Avrupa 'ya büyük bir transfer yapmak istiyorsa en doğru rol bu olabilir

"Abdülkerim ile üçlü olmaz. Aşırı ağır ve alt yapısı gereği hata meyilli olur." Üçlü savunma açısından da benim aklımı karıştıran sadece Abdülkerim 'in mevcut durumu. İşin defansif tarafında da top kullanma tarafında da üçlü ile daha verimli olabileceğine inanıyorum ama fazla hantal üçlü defans düzeni için keşke sol ayaklı daha atletik bir stoper alabilseydik diyorum ben de

Okan hocaya çok fazla sabit fikirli diye bakılıyor ama aslında öyle değil son 1 ay bambaşka şeyler yaşandı direk hoca suçlu çünkü gerçekten çok manasız işler yaptı ve güç zehirlenmesi yaşadı daha önce böyle değildi.

Eğer güç zehirlenmesini atıp özüne döndüyse 3'lü oynaması gerekiyorsa oynar ya da bu sistemde Icardi-Osimhen nasıl oynaması gerekecekse onu yapabilir.

Yeter ki forma adaletini tekrar sağlasın hak edene versin.
Son ayda 3 dursundan farkı yok valla rezalet ustune rezalet geliyor kendisinden. Ben özüne dondugunu de sanmiyorum ama gorucez reis.

bizim kadrodaki delikler fener'e göre daha fazla.
iki takım da lig için transfer yaparsa tekrar bakarız ama şu an durum bu bence.
Bence ne olursa olsun bireysel oyuncu kalitesiyle bizim kadro Fenerbahçe 'den net önde. Ferdi 'nin gittiği Fred 'in bu kadar sık sakatlanıp yerine bir alternatifinin alınmadığı Fenerbahçe kadrosu bence sandığınız kadar da iyi değil

Fenerbahçe oyun gücünün yarısından fazlası Ferdi ve Fred'di. Ferdi 'yi kaybettiler Fred 'in sık sakatlandığı durumda bir alternatif kazandıramadılar

Son ayda 3 dursundan farkı yok valla rezalet ustune rezalet geliyor kendisinden. Ben özüne dondugunu de sanmiyorum ama gorucez reis.
Son 3 ay konusuna %100 hak veriyorum yönetime destek olması, yaptığı açıklamalar, transfer kararları, sistemsel kararlar neredeyse hepsinde sınıfta kaldı.

Ama şu an Osimhen sonrası farklı bir şey düşünüyor orası kesin bu yeni sistemde bir görmek lazım belki tekrardan güçlü bir oyun ortaya koyarsa tekrardan insanlar saygı duymaya başlar kendini yine kanıtlaması gerekecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt