Şampiyonluk tabii ki işin sonunda en önemli şey ama güzel futbol da çok önemli bir kriter. Ben her hafta ıkına ıkına maç seyretmek istemiyorum şahsen. 36 hafta boyu kalp krizi geçirince kutlanan şampiyonluğun etkisi de kısa sürüyor kredisi de azalıyor şahsi görüşüm.
Güzel futbol tabiki önemli kriter bu konu da haklisin
Ama son 2 sezona baktigimizda ben genel anlamda cok güzel oyunlar izledim
22/23 sezonu Trabzon deplasmani,kasimpasa deplasmani,basaksehir deplasmani,fener deplasmani,ic saha hatay,girsun deplasmani,ic saha trabzon,ic saha kayseri,alanya deplasmani,ic saha sivas,ankaragucu deplasmani sampiyonluk maci ve ic saha fener bu maclarda mesela kesinlikle iyiydi takim
23/24 sezonu ic saha trabzon,antep deplasmani,ic saha kopenhag özelikle ilk yari,ic saha ankaragucu,machester deplasmani,ic saha bayern,bayern deplasmani,ic saha alanya,ic saha adanademir,trabzon deplasmani,ic saha gaziantep,ankaragucu deplasmani,ic saha rize,ic saha pendik,adana demir deplasmani,ic saha sivas ve konya da sampiyonluk macimiz
Son iki sezon da aklima gelen maclar bunlar belki biraz uzun oldu ama iyi oynadigimiz mac sayisi fazla
Sana katildigim durum ise subat 2024 den sonra inisli cikisli bir performans olmasi
Bu sezona kötü basladik oda dogru ama transfer dönemi bittiginde belirsizlikler ortadan kalkar ve umarim toparlariz
Bu sansi hak ediyor hoca