Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serhan Türk, Nevzat Dindar, BCT, Savaş Çorlu, Ali Naci Küçük vb. muhabirler yönetim deklarasyonu yapıyorlar. Osimhen'i bile yabancı gazeteci duyurdu. Bunlar biliyorduk sustuk dediler.

Son iki gün çok hareketli geçecek dediler sonra lafı transfer beklemiyoruma çevirdiler!
Türkiye'de gazeteci kalmadı. Twitter şaklabanı çoğu. Prim veren de taraftarlar zaten. Bunun önünü almanın bir yolu yok.

Ne kadar mal bir gazeteci grubu var bizim takımın yav
Öyle bir lafa giriyorlarki sanırsın madrid kadrosu falan kuruyoruz
Yeminle ben bir kanalda çalışsam bunlarla ilk programda ana bacı gider tv hayatım başlamdan biterdi kesin 😵‍💫😵‍💫

Sola top almaya gelir dedim sol kanat mı dedim ben.. Çift forvet sisteminde ya bir kanattan feragat edeceksin yada orta sahadan. Elinde Jacobs gibi bir atlet varsa kanattan feragat edeceksin. Orta saha azalttın mı gördük neler olduğunu.
Demirbay boş gezenin boş kalfası olur öylemi... Leverkusen de ne oynadığını izledin mi hiç? Hangi futbol bilgisi ile bu kadar keskin yorumlar yapıyosunuz anlamıyorum..
biraz ligi izleyelim futbol bilgisini konusuruz. Oshimen'e saha icinde herhangi bir gorev veremezsin kendisi ne isterse onu yapar aynı icardi'nin yaptıgı gibi. Conteyi sallamayan adam Okan Buruk'u mu sallayacak. Jacobs da carlos olmadıgı icin 2 kisiye karsı ne gidebilir ne gelebilir. Biraz izleyelim zaten hem fikir olacaksın.
Ayrıca Okan Hoca sabit fikirli bir adam ilk etapta icardi sakatken barıs, oshimen, yunus başlar sonra yunus yerine ziyech alır. Barıs cezalı sakat olursa jacobs öne jelert arkaya kaan sag beke gecer.
İcardi gelince 3-5-2 cesaret edemeyecegi icin jelert jacobs lu sol kanat deneyecek.

Fenerbahçe maçlarını hakem faktörü ile her zaman 1-0 geride başlıyoruz. Her bu takıma şu kısa zaman da adam akıllı bir ortasaha bir stoper ve bir kanat alınmazda incitirler bizi.

Kararı yönetim ve hoca verecekX

Yav ne fatih hocası adamın dün doğum gününde çekilmiş bir resmini gördüm fatih hoca öyle böyle yaşlanmamış, bu saaten sonra 70 yaşında adam bu tarz bir heyacanın içine sokumamalı kalpten mi götürücez adamı. Otursun torunlarını sevsin artık neyin hırsı bu. Adam yaşlandı pufuduk dedeye döndü bizdeki son döneminde bile ömer bayram'ı falan seviyordu yaşlılık insanı bu hale getirir işte 90'larda fatih terim ömer bayramı kemerle falan döverdi

Enerjini kanat forvetlere değil düz kanatlara yönlendir yav. Yok mu şöyle çizgiye kadar inip Osimhen ile Icardi'nin kafasına ortayı konduracak bir kanat?
Mike Tresor var da reis Uefa Avrupa Ligi Liste'sine yazılmadığı için alınamayabilir.Hem de Osimhen için de iyi olur.Ben Onyekuru'yu hep beğenmişimdir.Lig'in bugu :D

Şampiyonluk tabii ki işin sonunda en önemli şey ama güzel futbol da çok önemli bir kriter. Ben her hafta ıkına ıkına maç seyretmek istemiyorum şahsen. 36 hafta boyu kalp krizi geçirince kutlanan şampiyonluğun etkisi de kısa sürüyor kredisi de azalıyor şahsi görüşüm.

Güzel futbol tabiki önemli kriter bu konu da haklisin

Ama son 2 sezona baktigimizda ben genel anlamda cok güzel oyunlar izledim

22/23 sezonu Trabzon deplasmani,kasimpasa deplasmani,basaksehir deplasmani,fener deplasmani,ic saha hatay,girsun deplasmani,ic saha trabzon,ic saha kayseri,alanya deplasmani,ic saha sivas,ankaragucu deplasmani sampiyonluk maci ve ic saha fener bu maclarda mesela kesinlikle iyiydi takim

23/24 sezonu ic saha trabzon,antep deplasmani,ic saha kopenhag özelikle ilk yari,ic saha ankaragucu,machester deplasmani,ic saha bayern,bayern deplasmani,ic saha alanya,ic saha adanademir,trabzon deplasmani,ic saha gaziantep,ankaragucu deplasmani,ic saha rize,ic saha pendik,adana demir deplasmani,ic saha sivas ve konya da sampiyonluk macimiz

Son iki sezon da aklima gelen maclar bunlar belki biraz uzun oldu ama iyi oynadigimiz mac sayisi fazla

Sana katildigim durum ise subat 2024 den sonra inisli cikisli bir performans olmasi

Bu sezona kötü basladik oda dogru ama transfer dönemi bittiginde belirsizlikler ortadan kalkar ve umarim toparlariz

Bu sansi hak ediyor hoca

Hoca devam etmeli ama sistemini ve teknik ekibini değiştirerek.kendi içinde yenilik şart dakika kaçta oyuncu değiştireceğini ve nasıl hamle yapacağını kör gelse biliyor
Terimin kovulmasına giden süreçte de aynıları yazılıyordu/yazıyorduk.
Net hikaye bunlar, işin sonunda değişimden başka bir olay olmuyor.
B gün değilse 1 ay 2 ay 5 ay sonra.

O dönem elmas gedsonu almadı bazı yerleri eksik bıraktı şu dönem sol kanat komple yok.
Bu adamlar iyi oyunculara dokunuş yaparak ilerleyen adamlar terim dönemi kadro daha felaketti tüm Scout işini o döneme sığdırmıştık ama takımda dinamizm vardı, takım olarak geriye çekilip genç ve hızlı heriflerle saldırıya geçiyorduk. Ne kadar da tanıdık bir oyun sistemi değil mi.

Şimdi elde o kadar malzeme varken bile herif top oynatamıyor takıma. Terim bile inatlarından sıyrılıp veletlerle bir yapılanmaya gidebilecek bir adam olmuşken başımızdaki 12 kişi mi oynayacağız gidin başkasını tutun diye t. geçiyor.

Avrupa dahil üst üste 3 maç kaybedip aynı aptal oyun devam etsin bak bakalım gece operasyonuyla okanı indirmeyecekler mi.
Adamlar kıçlarını kurtarmak için planlar hazır. Gidebildiği kadar okanla gitmek gittiğinde de bakın çalışıyoruz diye birini getirmek. 5-10 kişi de o gelen gönderir çorbaya döneriz.
Beşiktaşın geçenseneki haline doğru gidiyoruz.

Zalgiris,Molde,Kopenhag,Man utd 1 ve 2. maç,Sparta prag,Bjk,Young boys, aklıma gelmeyenlerde vardır.Ligde 38 maçın sadece 8 maçı ciddi zaten.Avrupada komple her takım sana deli gibi pozisyona girmiş.Bu kadroyla birde.
ligde de bi dünya kontra yiyoruz,hoca seviyor herhalde top bi o kalede bi bu kalede : )

Mike Tresor var da reis Uefa Avrupa Ligi Liste'sine yazılmadığı için alınamayabilir.Hem de Osimhen için de iyi olur.Ben Onyekuru'yu hep beğenmişimdir.Lig'in bugu :D
Onyekuru'yu severim de topu kim taşıyacak? Sürekli savunma arkasına uzun vurmaya devam ederiz öyle bir şey olursa. 2. banımı hocaya sövmekten yerim sonra. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt