Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tşkler üstad

senin gibi birinin gs yönetiminde de olmasi lazim

işinin ehlisin

adminlere taş cikartiyorsun
Teşekkürler üstad, lakin haksızlık olmasın, ben talebi ilgili rapor konusuna taşıdım, orada adminimiz hemen dönüş sağladı, o şekilde hızlı bir reaksiyon verilmiş oldu

Burada dışarıdan tabi nasıl görünüyor bilmiyorum ama güzel bir hiyerarşi var yönetimde, yönetimdeki herkes kazancı olmaksızın emek sarf ediyor, övgüyü tüm yönetici arkadaşlara olarak kabul ediyorum

O fener maçını kazanamasaydık en büyük suçlusuydu. Hain damgası yerdi kaçırdığı gollerle. O son dakika golü onu popüler yaptı ama 5 6 atamadıysak suçlusu onyekuru o maçta.
Penaltı'yı da aldı o Maç'ta.Bitiriciliği Lig için yeterli her Maç böyle kaçırdığı olmuyodu.1 seri bitti o Maç'ta..

yahu hangi takıma karşı oynuyor bi ona da bakın allasen.

Köhnü hemen ekibimize geri davet edelim.

Penaltı'yı da aldı o Maç'ta.Bitiriciliği Lig için yeterli her Maç böyle kaçırdığı olmuyodu.1 seri bitti o Maç'ta..
O koşuları osimhen yapacak bizde. bize daha çok asist yapan ve tüm kanadı kullanabilecek adam lazım. Savunması sıfır olan birini daha kaldırmaz kadro. Bir sağlam savunma yapan orta saha ve asist özelliği yüksek kanat işimizi görür. Mesela kemalden fırsatı varken kaçırmamaları lazım.

gidenlerin uçtuğu filan da yok ya millet baya sallıyor
Yav bizde ki Tete bu mu reis yav :D Adama özgüven gelmiş cesaretlenmiş.Saçını şeklini değiştirmiş reis yav :D
Resim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt