Görkem Gönül
Kırmızı Üye
- 25 Eylül 2018
- 1.183
- 726
- 658
köhn asist yapmış tete gol atıyo yok abi hocayı değiştirmek lazım herkesi futboldan bıktırıyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler üstad, lakin haksızlık olmasın, ben talebi ilgili rapor konusuna taşıdım, orada adminimiz hemen dönüş sağladı, o şekilde hızlı bir reaksiyon verilmiş oldutşkler üstad
senin gibi birinin gs yönetiminde de olmasi lazim
işinin ehlisin
adminlere taş cikartiyorsun
Penaltı'yı da aldı o Maç'ta.Bitiriciliği Lig için yeterli her Maç böyle kaçırdığı olmuyodu.1 seri bitti o Maç'ta..O fener maçını kazanamasaydık en büyük suçlusuydu. Hain damgası yerdi kaçırdığı gollerle. O son dakika golü onu popüler yaptı ama 5 6 atamadıysak suçlusu onyekuru o maçta.
Ahh ahh az önce yazdım daha juve zamanındaki asomoah gibi kullanılırdı Köhnköhn 3lü de kanat bek oynuyor şuan ve asist yaptı : )
O koşuları osimhen yapacak bizde. bize daha çok asist yapan ve tüm kanadı kullanabilecek adam lazım. Savunması sıfır olan birini daha kaldırmaz kadro. Bir sağlam savunma yapan orta saha ve asist özelliği yüksek kanat işimizi görür. Mesela kemalden fırsatı varken kaçırmamaları lazım.Penaltı'yı da aldı o Maç'ta.Bitiriciliği Lig için yeterli her Maç böyle kaçırdığı olmuyodu.1 seri bitti o Maç'ta..
Yav bizde ki Tete bu mu reis yavgidenlerin uçtuğu filan da yok ya millet baya sallıyor