Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kral tete kopenhag maçı sonrası gozumuzde nasıl büyümüştü

belki gerçekten performans verirler ama şu ana kadar öyle gidenler uçuyor durumu yok

zaniolo malum, angelino bekte olmadi stopere cektiler mesela
bekte olmadığını nerden biliyorsunuz?belki başka sebepten sistem değiştimek istediler roma hocasının kafasının içinde değiliz : ) ayrıca hem fotmobdan hem sofadan baktım hala bek görünüyor son maçlara falan hep baktım

Ayrıca şu robiot işin olacaksa da anca bizim istedigimiz şartlarda olursa olsun.

Evet belki stresli bir sezon sonundan sonra lige bu şekilde başlayınca durum bize olduğundan çok daha vahim gözükmüş olabilir, ilk iki haftadan sonra bu lig böyle nasıl bitecek dedik doğal olarak. Önümüzdeki 4 maçı (özellikle fener ve paok) tatmin edici şekilde geçersek bambaşka şeyler konuşuruz.

Young boys maci aslinda düstügümüz yerden tekrar ayagi kalkma maciydi ama basaramadik

Sezon genelinde bu tarz maclar ayagimiza cok gelir ama önemli olan havlu atmadan ayagi kalkmak

Umarim bir sekilde basaririz bunu

Young boys maci aslinda düstügümüz yerden tekrar ayagi kalkma maciydi ama basaramadik

Sezon genelinde bu tarz maclar ayagimiza cok gelir ama önemli olan havlu atmadan ayagi kalkmak

2 kuruşluk keyfimiz var Arda ,
Hatırlattın sinirlendim yine , y.boys diyince çılgına dönüyorum

..

Ekli dosyalar

• IMG_1896.webp
    IMG_1896.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 52

Aynen bütün sorunları bitirecek takıma ivme katacak taraftarın kırgınlığı ve kızgınlığı gidecekti ama okan başaramadı bu fırsat bir daha gelmez

uzerime acil aidiyet ve disiplini dusuk arap futbolcu duyumu atin

Kesinlikle o davara istediğini verirsek kendimize saygımız yoktur demektir.
Onu geçtim şu an bile piyasada en az 15-20 çok iyi oyuncu fırsatı var. En az 3-4 tanesini belkide çok kolay ikna edebiliriz. Oyuncular kazanacakları paranın yanında takımda kimlerin oldugunada özen gösteriyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt