Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün yayınını seyrettim sen de seyretmişsin belli ki. Adam kendisine söylenen şeyleri aktardı tıp kı tüm GS muhabirlerinin yaptığı gibi.

Yani şöyle düşün Emrah renkdaş, sen bu forumda 2011'den beri varsın. Belki yönetici değilsin ama sen gelip bana "yakında forumda şu olacak" dersen ben senin sözüne itimat gösterir, yakınım olan üyelerle de bunu paylaşırım.
yahu adamın zerre Gs iyiliği ile amacı yok diğer muhabirler gibi. yangın çıkardı da ne işe yaradı? 3-5 bebeyi aldı etrafına kimsenin umurunda olmadı. Yayını izlemedim, buraya paylaştı diğer renktaşlar.

Kiralık olarak 2 sporcu düşünülebilir

- orta sahada her yere basabilitesi olan siyahi biri

- sol kanatta zıpır bir futbol oynayan hızlı biri (siyahi olabilir)

Bunları europe dönüşü kullanırız bilhassa.

Ama y sınırı ne durumda bilmiom 2 adamlık yer warmı

Arkadaşlar Chelseanin Avrupa'da bildiedigi oyuncular as oyuncuları premier ligde oynayacaklar onları heralde fazla şans bulamayanlara da Avrupa'da şans vermek istediler.

Fred l,William, Douglas costa, luiz Adriano, drio srna aga şiir gibi kadroları vardı. Fredi ve Williami o zaman çok severdim. Ve bunlardan çok para kazandı saktar.
Bizde iyice parladiktan sonra yaşları ilerleyince talip oluyoruz.Benfica mesela Arjantin pazarına çok girdi Shaktar Porto Brezilya pazarı bizde aksam pazari.

yahu adamın zerre Gs iyiliği ile amacı yok diğer muhabirler gibi. yangın çıkardı da ne işe yaradı? 3-5 bebeyi aldı etrafına kimsenin umurunda olmadı. Yayını izlemedim, buraya paylaştı diğer renktaşlar.

Belki de sen haklısındır, bir şey diyemem. Ama en azından Haluk'undan Nevzat'ına kadar yayınları elimden geldiğince takip ediyorum ve Uğur K.'nın hatasıyla sevabıyla diğerleri gibi olmadığını söyleyebilirim.

CHILWELL gibi bir herifi Fb'ye kaptırırlarsa ağır söverim

İlaç olur 3-5-2'de ilaç

Chilwell - Jakobs ile sol rahat bir nefes alır

Herifi konferans listesine bile yazmamışlar resmen sielan demişler

Beyler acayip bi baş agrisi var 3 gündür

Transfer sürecleriyle alakalidir dedim ama hala gecmedi

Arveles iciyorum 3 gündür ama tık yok

Neden sizce
Geçmiş olsun renkdaş.

Valla bi benzeri ben de vardı. Dün gece anı ateş eslik etti, parol ılık duş ve öküz gibi uyuma ve esnasında hortumla yıkanmış gibi terleme ile bugün attım üstümden. Kamyon çarpmışa döndüm birden. Umarım tez vakit bulursun şifanı.

Arkadaşlar Chelseanin Avrupa'da bildiedigi oyuncular as oyuncuları premier ligde oynayacaklar onları heralde fazla şans bulamayanlara da Avrupa'da şans vermek istediler.
Aynen öyle herifler Konferans'ta zaten

Bizim mesela günlerdir yazdığımız Chukwuemeka, Casadei gibi herifleri yazmışlar UEFA listesine. Orada deneyecekler belli ki o yüzden bize düşmeyebilir bunlar

Belki de sen haklısındır, bir şey diyemem. Ama en azından Haluk'undan Nevzat'ına kadar yayınları elimden geldiğince takip ediyorum ve Uğur K.'nın hatasıyla sevabıyla diğerleri gibi olmadığını söyleyebilirim.
Halukların abv. Kerem in başını o herifler yedi. Nevzat benim gözümde fenerli muhabir, omurgasız. Uğur ergenler gibi davranan büyümüş bir insan

Beşiktaş kanseri diye bir şey vardır malum.

Dursun ve saz ekibi sağolsun aynı tarifeyi bize uyguluyor.

Demirören'den daha kötü bir başkanımız var şaka gibi.

Bizde iyice parladiktan sonra yaşları ilerleyince talip oluyoruz.Benfica mesela Arjantin pazarına çok girdi Shaktar Porto Brezilya pazarı bizde aksam pazari.
Kesinlikle porto benfica shaktar son zamanlarda rennes lille ve tabiki ajax. Bu adamlar olmasa avrupada topçu izleyemeyecgiz

Kostic ve Chilwell olmuyosa en kötü Javi Galan'ı alalım o da 3-5-2'nin solunda akacak bir tipe benziyor sürati falan da var.

savunmada sorun yok mu sizce? xgye vb bakmakla olmaz o iş,şut çekilmezse xg hesaplanmaz mesela, rakibin kalemize gelme bizi az adamla yakalaması,takım boyunun geniş ve oyuncular arası mesafenin çok olması defansif sorun, yani ciddi sorunumuz var, anadolu takımlarına bile kaç tane kontra veriyoruz, molde,y.boys, prag falan saymıyorum bile

Hücumdaki sorun savunmadan daha fazla. Hücumda rakibi açamamaktan, topu dolaştıramamaktan ve en önemlisi dinamizm sorunu olmasından dolayı kontra veriyoruz. Zorluk seviyesi yüksek maçlarda Mertens, Icardi ve Ziyech sahadan silindiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt