- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
bana güvenmemen üzdükaynak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana güvenmemen üzdükaynak
Dun baska bir takimin adi da gecti bununla , unuttum simdi.
şüphe tek gerçektir zeytinimbana güvenmemen üzdü
Bu diziliş değiştirme işi icardiyi 10 noda görmemize istinaden gelen vazgeçtim(gülerek) röportajıynan rafa kalkacak gibi durmuyo mu ahbertOkanın birden inter taktiğine geçmeğe çalışması tesadüf olmamalı
Acaba inzaghi sene sonunda RAAL madride mi gdecek ?
Chelsea'deki Casadei menajerini degistirmis.
Emirhan İlkhan ı Konyaspor alıyor diyorlar doğru mudur acabaşüphe tek gerçektir zeytinim
Bu Arda isimli oğlan Karakullukçu'nun 1 numaralı haber kaynağı. Çok güveniyor bu oğlanın istihbaratlarına... Bakalım görelim...spikerleri zorlayacak isimde bir oyuncu.
ilk iki sesli harfi Ü şeklinde söylerlerse eyvah eyvah.
konyasporumuza hayırlı olsunEmirhan İlkhan ı Konyaspor alıyor diyorlar doğru mudur acaba
Galatasaray alsın isterdim ama olmadı Konyaspor a hayırlı olsunkonyasporumuza hayırlı olsun
her isteyen alamazGalatasaray alsın isterdim ama olmadı Konyaspor a hayırlı olsun
Muslera da santrafor oynamalıdır !Kişiler Gs den büyük değildir!
Gerekirse
Osimhen sol kanat
Icardi 10 numara
Sara da sol stoper oynamalıdır.
Alper adminim fatih altayli dünkü divan hakkında konuşmuş. Konusunu açabilir misiniz
ayakları kötü, şut çalışmalıMuslera da santrafor oynamalıdır !
Dursun suçu yapanlara değil ortaya çıkaranlara dava açmış inanılmaz bir olay bu.Geçen biri burda laf ediyordu bu adama. Şu twitten sonra ne düşünüyor acaba
Yok canım ortalığı karıştırıyordur altaylıGeçen biri burda laf ediyordu bu adama. Şu twitten sonra ne düşünüyor acaba