Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.340
- 11.886
- 1.298
Ziyech veya yusuf demir gitmedikce sadece 1 yabanci hakkimiz var o yuzden 2 3 transfer bekleyenler cityi tutsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milan'lı ziyech hocam geçen seneki tavırlarını görseydin saha içinde delirirdin bu zamana kadar katlanılabilmiş olması bile mucize. Biz ziyech'e kızıyoruz ya hareketsiz diye bu adam yürümeye bile tenezül etmiyor maçlarda elinde imkan olsa oturup semaver çayı falan yakacak ruh hali öyleLeao kadro dışı niye kalmış acaba.
Leao kadro dışı niye kalmış acaba.
geen yaz falan yeni sözleşme imzalamamış mıydı birde ? ben mi yanlış hatırlıyorum acaba ...Milan'lı ziyech hocam geçen seneki tavırlarını görseydin saha içinde delirirdin bu zamana kadar katlanılabilmiş olması bile mucize. Biz ziyech'e kızıyoruz ya hareketsiz diye bu adam yürümeye bile tenezül etmiyor maçlarda elinde imkan olsa oturup semaver çayı falan yakacak ruh hali öyle
kafa kırık adam gelmesin yav öyle dert varsa. zaten fazla para alır - bide saha içi krizi izlemeyelim.Leao Gs'de diyebilir miyiz?
kaynak yasak listte
Editledim üstad sen de editler misin alper abi tekmeyi basmasinkaynak yasak listte