Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyech veya yusuf demir gitmedikce sadece 1 yabanci hakkimiz var o yuzden 2 3 transfer bekleyenler cityi tutsun

yeli ortasaha olsa güven veren - diyeceğim ki deneyin olursa onyekuruyla kapatın olabilecek en ucuza.

ama zaman ve opsiyon olarak çok zora soktu yönetim kendini.

ADS adam satabiliyor mu yoksa trasnfer olarak oda mı yasak adamlarda?

herifler bitik kostici alamiyor ,ne leaosu yahu

gardi agabey manasiz hayal kurduruyor millete

Leao kadro dışı niye kalmış acaba.

Leao kadro dışı niye kalmış acaba.
Milan'lı ziyech hocam geçen seneki tavırlarını görseydin saha içinde delirirdin bu zamana kadar katlanılabilmiş olması bile mucize. Biz ziyech'e kızıyoruz ya hareketsiz diye bu adam yürümeye bile tenezül etmiyor maçlarda elinde imkan olsa oturup semaver çayı falan yakacak ruh hali öyle

Forumda @Melih Besen diye bir üstad var
Mesaj sayısı 0 görünüyor ama sürekli 7-24 online
Mesajlarimizi begeniyor

Bence foruma kazandırmalıyız

Milan'lı ziyech hocam geçen seneki tavırlarını görseydin saha içinde delirirdin bu zamana kadar katlanılabilmiş olması bile mucize. Biz ziyech'e kızıyoruz ya hareketsiz diye bu adam yürümeye bile tenezül etmiyor maçlarda elinde imkan olsa oturup semaver çayı falan yakacak ruh hali öyle
geen yaz falan yeni sözleşme imzalamamış mıydı birde ? ben mi yanlış hatırlıyorum acaba ...

enteresan.

Bunlar belli ki 1 transfer yapacaklar o da ne denk gelirse bek de olabilir kanat da stoper de orta saha da, hiç yapmama ihtimalleri de daha yüksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt