Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa stadyum gelirleri, yazın naklen yayın gelirleri gibi kalemler ednan tarafından önceden alınıp pul edilmesi mi? Üzerine dün yeniden gördüğüm polatın 70 milyon dolar gibi bir kredi çekip nereye harcadığı da meçhul.
Aysal yönetimi iyi bir sponsorluk geliri, huawei gibi bir markayı getirip formaya reklam verme gibi katkıları oldu.

Birde en babasının 5,5 milyon euro aldığı peşine sneijderin burak ve selçuk gelen takımın 30 oyuncu 3milyon euro alması lazım ki 95 milyon maaş olsun. Ben 60 milyon euro diye hatırlıyorum.

İdari açıdan sıçıp batırması elbette ayrı. Mali olarak da ş.ligi katılım parasının 10 milyon euro olduğu yerde de bu paraları vermek de net enayilikti kabul etmek lazım.
Doların 1.2 tl olduğu yerde kulüp 200 liraya forma satıp bunun da %15ini kar olarak alıyorken bu aptallık hepimizin hoşuna gitse de kontrol edilebilir bir iş değil elbette.
O dönem en tepedeki oyuncunun falan maaşı 30-40 milyon euroyken neredeyse 1,5 kat toplam maaş vermek düşününce ürkütücü. 200 milyon alan adamlar vae düşünsene 30 milyon euro ş.ligi için 300 milyonluk takım kurulması. Höh
49 tane oyuncu vardı Aysal ayrıldığında, total maaş yükünün 95 olduğunu çoğu kişi söyledi o dönem.

Stat gelirleri temlikliydi de o da gelecekten bilet sattı aynı hadise.

Üstüne hisse senetlerini sattı üstüne bedelli yapıp durup borsa değerini bayağı düşürdü onca gelire rağmen.

Üretilen ekstra gelir falan da yok.

Valla isterseniz linçleyin renkdaşlar Bu sene sampiyon olursak bizim sonumuz olur bu adamlar tayyar gibi dahada bırakmazlar her seyi ele gecirirler ben bu sene takımın sampiyon olmamasını istiyorum bjk olsun kurtulalım sunlardan belki 1 senemiz gider ama önümüzdeki 10 seneyi kurtarırız

Fener kostic i alıyor siz hala eliniz belinizde oturun

Bizde 13 yabancı
Kargalarda 13 yabancı
Şikecilerde 12 yabancı şu an itibariyle mevcut

Kostic ile şikecilerde 13 yabancı olacak

Her takımın 1 hamle yapma şansı daha var

Bizde Ziyech muhtemelen gidecek, gitmezse Yusuf u kiralarlar 2 kontenjan açarız her türlü orta saha ve sol kanat almak zorundayız artık yeter ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizde 13 yabancı
Kargalarda 13 yabancı
Şikecilerde 12 yabancı şu an itibariyle mevcut

Kostic ile şikecilerde 13 yabancı olacak

Her takımın 1 hamle yapma şansı daha var

Bizde Ziyech muhtemelen gidecek, gitmezse Yusuf u kiralarlar her türlü orta saha ve sol kanat almak zorundayız artık yeter ya

FBde 14 yabanci oluyor Kostic ile

Üçlüye geçince beceremeyeceğiz ortaya kabız bir takım çıkacak. Sonra sorunu üçlüde değil üçlüyü doğru şekilde oynayamadığımızı düşünerek burada, sosyal medyada ve tüm camia olarak birbirimizi yiyeceğiz. Üçlünün stoperi şöyle olur, beki şöyle olur, orta sahası şöyle yapması lazım, forvetlerin böyle yapması lazım diyerek birbirimize gireceğiz.

Mevcut kadro yapımız 3lüye gayet uygun zaten kadroda kanat oyuncusu yok istesek de 4lü oynayamayız artık. 2 sene şampiyonluktan sonra 3. sene hep zor olmuştur bazı şeyleri değiştirmezsek bu sezon başarılı olma ihtimalimiz yoktu

Kaç gündür bunu diyorum biletten daha büyük kaos varsa o da bu durum yav.
Kabul edilemez bir durum. O parayı vereceksen 2 ay sonra fesih etseydin ne farkediyor lisans çıkarmazdın.
Yerine adam alında da aptalca bir durum.
Maaştan fazla vermişler vade farkı var 3 yıla yayıldığı için. Fesih durumlarında genelde şöyle bir yol izlenir: gittiği takımın verdiği maas daha düşükse fark ödenir. Adama helal olsun iyi dckledi bizim yönetimi

Valla isterseniz linçleyin renkdaşlar Bu sene sampiyon olursak bizim sonumuz olur bu adamlar tayyar gibi dahada bırakmazlar her seyi ele gecirirler ben bu sene takımın sampiyon olmamasını istiyorum bjk olsun kurtulalım sunlardan belki 1 senemiz gider ama önümüzdeki 10 seneyi kurtarırız
Sen canını sıkma, renktaş. Eskiden olduğu gibi şampiyon yapıp gidecekler.
Şampiyonlar Ligi kupasını kazansalar bile, bu taraftar yine bu beceriksizlere acımaz emin ol.

İbrasizlik mahkemeden dönüyor ahbap

İbra edilmez ise yönetim 30 gün içinde erken seçim kararı almalı. Asıl önemli olan kısım burası zaten.

Yoksa dediğiniz gibi sonrasında eski yönetim beni ibra etmediler diye mahkemeye başvuracaktır. Yoksa kendileri için büyük sıkıntılar doğacak.

Ama o dava da ibra edilmemesi yönünde olayların olduğu tespit edilirse mahkeme ibrayı onaylayabilir de.

Gerçi bubsefer eski yönetim itiraz edecek. Bu işin bir üst mahkemesi, temyizi diye diye rahat 4-5 sene süresi olur.

Ama asıl dediğim gibi erken seçim kararı almaları gerektiği kısmı önemli nokta şu aşama da.

Kişisel fikrim ise ne olursa olsun liseli dursunu kongre üyeleri ibra eder. Orası da ayrı bir gerçek maalesef.

ceku - neyriyi
kostic - fred - simanski - osayi
amrabat
osterwolde - caglar - dijku
kova​
Bizim için düşünülen 3-5-2 den daha oturaklı duruyor. Üstelik istedikleri zaman kanatlı sisteme de dönebilirler. Ellerinde her bölgenin alternatifi mevcut.

Kadro planlaması böyle yapılır. Beklere 10 vermeyiz diyip 2 beke 20 milyon gömen, elimizde 7 kanat var diyip hepsini yollayan, Osimhen geldi diye bir anda hop 3-5-2 yaparız diyen, 12 kişi mi oynayacağız diyip Rabiot'a 3 yıllık 30 gömen, her yaptığı transfer ile başka bir eksik bölge yaratan bizim iş bilmezler gibi değil.

Kostiç Trabzon ,Başakşehir seviyesinde bir transfer olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt