- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
BCT: “Önceki senelerde verdiğim haberler bugünün güvencesi. Bana inanmaya devam edebilirsiniz.”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
falafoşov iyi topçu aradığımız tarzda.
Murat Durmaz like bildirimi geldi miOnyekuru > Kostic
fanatiklik değil realite - bizle karşılaştırma değil her pozisyonda alternatifbahçe diye lanse etmekte yanlış diyorum. avrupa listesine bile yazılmayanlar var alınıp . mecbur kalmadıkça hiç biri oynamayacak bu dediklerimin.Fanatiklige gerek yok hazir kullanabilecekleri 24 adamlari var bizim 20 tane var kadrolari daha homojen her mevkide 2 en bazi yerlerde 3 adamlari var yaz kadronu bak ne kadar az ve dengesiz
taylan gay değil diye savunduğumuz acılı günler geldi aklıma
ayıptır artık ya. Bahsettiğin insan Gs hocası. Son derece kötü performans gösteriyor olabilir ama hakaret edilmemesi lazım.
Ya olm sinir krizi gecircemBCT: “Önceki senelerde verdiğim haberler bugünün güvencesi. Bana inanmaya devam edebilirsiniz.”
falafoşov iyi topçu aradığımız tarzda.
İşte top taşıyacak kanat budur.Burhan'ın anlattığı sol kanat bekine uygun oyuncu Zalewski bunu önerirler.Zalewski haberlerine hazırlıklı olalım bence yav
![]()